Skip to main content

VIDEO. Pro FM aniversează 29 de ani de la lansare. „Pro FM este radioul multor generaţii de tineri. Azi vorbim despre generaţia Z, acum 29 de ani vorbeam despre Generaţia Pro”

 
VIDEO. Pro FM aniversează 29 de ani de la lansare. „Pro FM este radioul multor generaţii de tineri. Azi vorbim despre generaţia Z, acum 29 de ani vorbeam despre Generaţia Pro”

Radio Pro FM, lansat de Adrian Sârbu, împlineşte astăzi 29 de ani de când este „on-air”. 

Publicitate

Postul de radio, deţinut în prezent de grupul Digi, sărbătoreşte cu un concert maraton de 12 ore, la care vor evolua nume precum Irina Rimes, Carla's Dreams, EMAA, Smiley, André, Feli, Fly Project, Connect-R, Andia, Spike, Andra şi AZUR. D

 Iuliana Panache, coordonator Pro FM

„Pro FM este radioul multor generaţii de tineri. Mulţi au crescut cu noi şi au rămas aici. Alţii ne-au descoperit pe drum. Azi vorbim despre generaţia Z, acum 29 de ani vorbeam despre Generaţia Pro.

În istoria noastră am întâlnit multe generaţii. Diferenţele sunt mari, însă au un numitor comun: toţi au fost şi sunt curajoşi, nonconformişti, spun lucrurilor pe nume şi sunt mereu în căutare de nou. Ei bine, PROFM a fost al lor dintodeauna, cu ei a vorbit mereu. Ţinem pasul cu ei, iar conţinutul nostru este făcut pentru, despre, cu şi de ei. Colegii mei DJi sunt parte a acestei generaţii. Vorbesc aceeaşi limbă şi este uimitor cât de multe lucruri învăţ zi de zi de la ei”

ISTORIA STAŢIEI. Pro FM a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile Pro FM sunt Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu şi Vali Bărbulescu.

Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunţe la operaţiunile care nu aveau legatură cu televiziunea şi a vândut Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM grupului Digi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Trecerea unui servici "pro" de la brand-ul Pro la Digi e o prostie din partea ambelor trusturi! Poate nu mai aducea mari profituri trustului Pro, dar contribuia la imaginea întregului grup. Iar Digi, mare brand in internet, cablu TV, telefonie mobila și fixa, cu televiziuni de sport și știri în portofoliu, nu a fost în stare sa își crească Digi FM și a investit într-un nume de la concurență...
  • abc+ abc+
    Acum 29 de ani vorbeam de generația X, nu Generația pro:))

    Generația pro își spuneau doar ăia din trustul MediaPro
  • Kiss Kiss
    Ce iz de post local cu vocile actuale. Am ascultat azi de curiozitate pe la pranz. Fereasca!!! No hate!!!
  • Carabong Carabong
    Vând frigider :)))
  • Radio Zu Radio Zu
    De la Moisescu, Calinescu, Teo, Gheorghe, Vintila, am ajuns azi la Mirumina, Vendura, Feresteanu…
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    A fost odata. Dar chiar si asa, pro-fm era departe de radio contact, 21 Sau Uniplus.
  • Villy Villy
    Sunt negocieri pentru răscumpărarea ProFMului de către ProTV. Digi a primit o ofertă bună. Acum rămâne de văzut ce ca fi.
  • Mile Mile
    Generația acum e de pensionari
  • R R
    Dați audiențele de aseară

Trimite un comentariu

sus