Skip to main content

Pro TV e PRO vaccinare. Nouă campanie începând de astăzi

 
Foto: Forbes.ro
Foto: Forbes.ro

Pro TV susţine vaccinarea în România şi porneşte o nouă campanie începând de astăzi: „Pro TV e PRO vaccinare”.

Publicitate

În cadrul campaniei, Pro TV va difuza poveştile românilor care au ales să se vaccineze. Materialele video se vor posta şi pe www.protv.ro, dar şi pe conturile de Facebook şi Instagram ale postului.

„Într-un moment în care românii din mediul rural sunt slab informaţi cu privire la vaccinare, campania PRO Vaccinare subliniază importanţa imunizării, atât pentru noi, dar mai ales pentru cei de lângă noi”, spun cei de la Pro TV.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, spune:

”Una dintre valorile importante ale PRO TV este a face bine, iar noi credem că pentru a ne face bine şi a ne întoarce la o viaţa similară cu cea dinainte de pandemie, vaccinarea este una dintre modalităţi.

Prin această campanie vrem să scoatem în faţă experienţele românilor din toate colţurile ţării, să arătăm că vaccinarea nu e despre noi, e mai mult despre ceilalţi, iar prin gestul nostru de a ne imuniza îi protejăm pe cei din jur.”

Recent, TVR Cluj, Kiss FM, Rock FM şi Magic FM au demarat campanii de susţinere a vaccinării în România.

 

CITEŞTE ŞI: Campanie pro-vaccinare Kiss FM, Rock FM şi Magic FM. Călin Goia, Lora sau Baciu de la Cargo îndeamnă la vaccin

CITEŞTE ŞI: FOTO. Jurnalişti, actori şi profesori din Cluj promovează campania de vaccinare. O iniţiativă TVR Cluj

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Gabriel,se pare ca tu ai sanse crescute ca sa nu-i mai urmaresti.
  • Bine că ne ai zis , sa nu i mai urmărim. O sa se linga singuri pe bot apoi cu campania lor.
  • Și nu era mai simplu să lase televiziunile să-și facă propria campanie de vaccinare in loc să le dea bani de la Guvern pentru campania de RO-VACCINARE? Zic și eu…

    Campania pe TV nu a ajutat cu nimic. Cine vrea să se vaccineze, se vaccinează și fără să zică la tv zilnic “vaccinează-te”

Trimite un comentariu

sus