Skip to main content

VIDEO. Pro TV, nimic despre România şi filmul Colectiv în clipul care promovează Gala Oscar

 
VIDEO. Pro TV, nimic despre România şi filmul Colectiv în clipul care promovează Gala Oscar

UPDATE 2. În promo-ul pentru Gala Oscar dat de Pro TV în jurul orei 23.30, apare şi menţionarea filmelor româneşti. Pentru prima dară, o producţie românească e nominalizată la două categorii, spune varianta de promo dată de Pro TV aproape de miezul nopţii.

Publicitate

UPDATE. Şi la Ştirile Pro TV de la ora 19.00, ştirea despre Premiile Oscar, scurtă, a avut o singură referire la nominalizarea filmului românesc, spre final: "Are şanse şi documentarul românesc Colectiv". Aceasta a fost singura frază despre nominalizarea istorică a unei producţii româneşti la premiile Oscar.

VIDEO. Pro TV nu menţionează nimic în clipul care promovează difuzarea Galei Oscar pe Voyo despre România sau despre filmul Colectiv, nominalizat la Oscar la două categorii: Cel mai bun documentar şi Cel mai bun film străin.

În promo-ul care rulează pe ProTV nu apare nicio referire la România sau la primul film românesc care prinde două categorii din „finala Oscarurilor”, scrie Libertatea.

"O aştepţi în fiecare an. O comentezi cu sufletul la gură. Şi o savurezi dintr-o singură privire. Urmăreşte în exclusivitate ceremonia premiilor Oscar 2021. Pe 26 aprilie trăieşte live emoţia. Doar pe Voyo", spune clipul dat de Pro TV. Platforma online Voyo este deţinută de grupul Pro.

Promo-ul rulează de câteva zile pe PRO TV şi nu conţine niciun cuvânt despre Colectiv, în regia lui Alexander Nanau, notează ziarul. Documentarul urmăreşte perioada de după tragedia din club, pe mai multe planuri printre care investigaţia jurnalistică a echipei coordonate de Cătălin Tolontan şi ce se întâmpla la Ministerul Sănătăţii, atunci condus de Vlad Voiculescu.

Gala Oscar va fi în această noapte pe Voyo (de la ora 3.00) şi marţi seară, în reluare, de la 20.30, pe Pro Cinema.

VIDEO. Clipul de pe Pro TV care promovează difuzarea Galei Oscar pe Voyo

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Postac mică nu te mai chinui

    Supara adevarul nu postacule ? Antenuta locul 3 comercial 4 zile din 7. Ha ha ha !
  • Stefan Stefan
    Va rog frumos, cel care modereaza comentariile, sa-l contactati pe domnul Petrisor Obae sa rectifice greseala mentionata de mine mai devreme. Mi se pare incredibil de jignitor, mai ales ca aparent articolul s-a actualizat de doua ori, iar greseala tot a ramas.
  • Andrei Andrei
    Merge și Vlăduț să ne zică cu l-a dat sistemul afară de la Sănătate?Gretuța Bolunduța vine cu avionu' să ne zică cum e cu protecția mediului și încălzirea globala?Dar Cioloș să se plângă de Cîțu că l-a dat afară pe Veve înainte de Oscaruri? :))
  • Andrei Andrei
    Ba da' totuși unde a prezentat Magicianu' măsurile propuse de el pentru marii arși?Nimeni din echipa lu' Magicianu' n-a mai zis nimic de reforme.Toată lumea vorbea despre mafia nenumită din Sănătate dar n-au făcut vreo plângere în acest sens și nu au dat niciodată nume de persoane/companii.Nici nu vreau să mă gândesc cum călăreau eventimentele de la Piatra Neamț/Balș/Foișor dacă erau în opoziție.Unde e reforma cerută lui Voiculescu de către Iohannis?Nu-mi doresc ca România să câștige un Oscar cu un material de propagandă pentru gloata # care s-a cătărat pe Colectiv precum Cumpănașu pe Caracal.Bine,la ce au ajuns să însemne industria premiilor americane(film sau muzică)nu îmi doresc ca România să aibă un Oscar cu orice film,oricât de bun.Colectiv are șanse mici...în zilele asta poți aspira la un Oscar dacă ești din noul vis american -Black Lives Matter- și dacă aderi la trandurile globale în materie de ideologii.

    ***.Așa luăm Oscarul fără discuții.
  • Stefan Stefan
    "filmul Colectiv, nominalizat la Oscar la două categorii: Cel mai bun documentar şi Cel mai bun film de ficţiune."

    Cred ca este cea mai mare jignire pe care o puteti aduce victimelor de la dezastrul din Colectiv si a familiilor acestora, sa spuneti ca filmul Colectiv este film de FICTIUNE?!? PaginaDeMedia, va luati de ProTV, dar voi ati facut-o de 10 ori mai lata. Rusine!

    P.S.: Colectiv a fost nominalizat la categoriile "Cel mai bun film documentar" si "Cel mai bun film strain"
  • Chestiunea zilei Chestiunea zilei
    Mai Sabina, tu poti sa iti dai seama ce spui? Adica transmiti prima gala din istorie cu un film romanesc nominalizat la Oscar, la doua categorii, si nu spui nimic in promo? Adica fie si egoist - asa iti maresti miza si audienta- tot era la mintea oricarui incepator ca asta e povestea. Si tu ne spui “ stati linistiti, protv scrie pe instagram”:)))) pai sa transmita pe instagram, sa vedem citi bani face acolo. Oricum o dam, e ceva ridicol, rusinos, plin de semne de intrebare despre profesie si o piata tv care cheltuie 300 de milioane de euro si permite asa ceva. Nicaieri in lumea civilizata nu e posibil sa faci o eroare atit de mare, e uimitor.
  • Marian Marian
    Astazi am vazut un promo pe pro tv si ce sa vezi spuneau si de filmul Colectiv un documentar romanesc nominalizat la doua categorii , asa ca mai lasati-o cu balcanismele astea Cine este acest ziar de nimic Libertatea?
  • Mile Mile
    Postac mică nu te mai chinui
  • Busac Busac
    Ma gandesc ca respecta regulile celor care au vandut drepturile. Nu cred ca au voie sa spuna orice fara sa aiba acordul lor. Era si in interesul lor sa se foloseasca de film ca sa adune oameni care sa plateasca pt Voyo.
  • Sabina Sabina
    Se mentioneaza pe pagina de instagram a postului ca Romania este reprezentata la premiile Oscar cu documentarul Collective a lui Alexandru Nanau ,care are doua nominalizari .
  • __andreq __andreq
    Pe ei îi interesează sa se uite lumea,putea sa fie gala si la noi in România ca tot nu ziceau
  • Sabina Sabina
    Se mentioneaza pe pagina de instagram a postului ca Romania este nominalizata la doua categorii.
  • Jadorasul Jadorasul
    Asa si ? E obligatoriu sa mentioneze asta ?
    Si asa vreti sa castige Romania un Oscar ? Un Oscar pentru o tragedie ?

Trimite un comentariu

sus