Skip to main content

Platforma ProductLead are un nou şef pe zona de marketing. Vine de la Google

 
Platforma ProductLead are un nou şef pe zona de marketing. Vine de la Google

ProductLead, platforma românească de marketing digital integrat, are un nou şef pe zona de Marketing. Compania anunţă numirea Elenei Gherasim în funcţia de Chief Marketing Officer, începând cu luna iunie a acestui an.

Publicitate

Elena Gherasim a lucrat timp de doi ani în echipa de marketing a celor de la Google. 

În noul său rol, se va ocupa de dezvoltarea departamentului de marketing, spun reprezentanţii ProductLead. Atribuţiile sale includ coordonarea tuturor activităţilor de marketing şi comunicare de brand. 

Cu o experienţă de aproape 10 ani în industria de digital marketing, Elena Gherasim este specializată în performance marketing şi comunicare de brand, B2C si B2B. De-a lungul timpului, a creat strategii de marketing online, a implementat campanii pentru clienţi importanţi din diverse industrii precum beauty, fashion şi retail şi a gestionat bugete de marketing de peste 5 milioane de euro.

În ultimii doi ani, Elena a lucrat în cadrul Google România, unde a coordonat activităţile de B2B marketing ale companiei pe piaţa locală.

Elena Gherasim, despre noul rol:

„ProductLead este genul de resursă strategică la care mi-ar fi plăcut să am acces în calitate de e-commerce manager, aşa că am acceptat cu interes această provocare. Vorbim despre un produs care prin instrumentele oferite devine aliatul echipelor de marketing în strategia lor de a crea o poveste de brand relevantă şi consistentă pentru audienţele lor.

Mai mult decât oricând, conţinutul generat de utilizatori este una dintre cele mai bogate resurse pentru comunicarea şi poziţionarea de brand, deoarece este organic, relatable şi reprezintă dovada că acel brand are o conexiune cu publicul său. Complexitatea platformei şi a posibilităţilor pe care le oferă ne cere să accelerăm procesul de poziţionare şi comunicare, astfel încât să creştem popularitatea ProductLead în pieţele de interes”, spune aceasta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus