Skip to main content

Mădălina Rădulescu, ex Realitatea şi Digi 24, la Profit TV

 
Mădălina Rădulescu, ex Realitatea şi Digi 24, la Profit TV

UPDATE. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mădălina Rădulescu contribuie şi la ştirile postului Prima TV, parte din acelaşi grup cu Profit News.

Publicitate

Om nou în echipa postului de televiziune Profit TV. La staţia din grupul Clever (care mai deţine, printre altele, posturile Prima TV şi LookSport) a venit Mădălina Rădulescu, om de televiziune cu ani de experienţă pe zona de TV, la posturi ca Pro TV, Realitatea TV şi Digi 24.

Potrivit informaţiior Paginademedia.ro, Mădălina Rădulescu este coordonatorul editorial al postului de televiziune, care acum se orientează pe zona de news. 

Mădălina Rădulescu a condus departamentul de programe al postului Realitatea TV până în septembrie 2012. Un an mai târziu, Mădălina Rădulescu intra în echipa Digi 24, ca redactor-şef adjunct, imediat sub Cosmin Prelipceanu (care conducea atunci redacţia).

Trei ani mai târziu, în septembrie 2016, Mădălina Rădulescu pleca de la postul de ştiri al RCS.

Venirea Mădălinei Rădulescu la Profit TV vine în contextul în care postul TV a anunţat la CNA că va trece printr-o transformare importantă - de la o staţie economică, va deveni un post de ştiri. Tototdată, se schimbă şi denumirea televiziunii: Profit News. Urmează trecerea la emisia HD.

Profit are un parteneriat cu Bloomberg, prin care informaţiile financiare şi de business ale platformei internaţionale sunt disponibile atât pe postul TV Profit News, cât şi pe site-ul Profit.ro, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mădălina Rădulescu, Carte de vizită:

2017-2020: Video Content Director UPC şi, după preluarea companiei de către Vodafone, Video Content Director Vodafone (din aprilie 2020)

2013-2016: Redactor-şef adjunct Digi 24

2012-2013: Senior Copywriter şi PR Manager Artform Productions

2011-2012: Director de programe Realitatea TV

2009-2010: Producător General Realitatea TV

2007-2009: Director Executiv Romantica TV

2002-2004: A lucrat în Canada, printre altele la The Chomedey News, ca freelancer

2000-2001: Redactor-şef Madame Figaro

1994-2000: Editor şi Producător Pro TV (producător, printre altele, la ştirile de noapte, la Profesiunea mea: cultura, la Eclipsă şi la vizita Papei Ioan Paul al doilea în România)

Citeşte şi: De la CNA: Profit.ro are un nou nume, B1 are aprobare la HD. Ce a spus fiul lui Guşă în şedinţa CNA când s-a prelungit licenţa. Şi multe altele

Citeşte şiProfit.ro şi Profit TV, parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informaţii financiare şi de business în România

Citeşte şi: SCHIMBĂRI. Mădălina Rădulescu, redactor-şef adjunct la Digi 24. Dan Suciu a terminat colaborarea cu televiziunea de ştiri

Citeşte şi: Nou redactor şef adjunct la Digi 24. Mădălina Rădulescu, contract încheiat

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    stiu ca s-a remarcat cu o firma de vandut yale si clante prin canada...
  • Mairol Mairol
    Savarina, tu ce ai facut la viata ta in afara de clabuci cu frisca si sirop?
  • ProfitErol ProfitErol
    Vine nimeni niciunde de nicaieri. Din cate se observa, femeia asta a fost numai sefa la viata ei. O fi facut vreun proiect, vreo beta, vreun interviu?
  • roby roby
    Paginademedia nicio stire despre plecarea lui Marius Pancu de la Digi24 la... Observator? A postat aseara pe fb

Trimite un comentariu

sus