Skip to main content

Se pregăteşte relansarea postului Profit.ro, care şi-a schimbat numele în mai. Alina Manolache, până de curând la Antena 3, în proiect

 
Se pregăteşte relansarea postului Profit.ro, care şi-a schimbat numele în mai. Alina Manolache, până de curând la Antena 3, în proiect

Se pregăteşte relansarea postului de televiziune Profit.ro, care şi-a schimbat numele în această primăvară. Au fost anunţate şi o parte din numele oamenilor care vor apărea pe sticlă odată cu relansarea. 

Publicitate

Printre aceştia se regăseşte şi Alina Manolache, care fost până de curând la Antena 3 ca parte a proiectului News Hour with CNN.

Manolache a părăsit staţia Intact şi a trecut la postul deţinut de Orlando Nicoară şi Adrian Tomşa (proprietarul grupului Clever, din care face parte şi Prima TV). 

Reamintim că relansarea postului Profit.ro a început încă din primăvară. Staţia şi-a schimbat numele în luna mai - din Profit.ro s-a transformat în Profit News. Din acel moment, s-a transformat din post generalist în post de ştiri. Tot atunci a primit aprobarea de la CNA să treacă la HD.

Adriana Nedelea şi Cristi Citre, printre numele anunţate

Alte două nume importante, care vor apărea în emisiunile şi în programele de ştiri de la Profit News, sunt Adriana Nedelea (ex. Digi24, Libertatea) şi Cristi Citre (ex. G4Media). Cei doi fac deja parte din proiectul „Ora de Profit.ro”, de la Prima TV. 

Nedelea şi Citre au fost anunţaţi ca parte a proiectelor Prima TV şi Profit News în luna iulie. 

Alţi oameni anunţaţi, pe lângă Adriana Nedelea, Alina Manolache şi Cristi Citre, sunt: 

  • Oana Osman (care este şi redactor-şef profit.ro)
  • Raluca Al Haddad
  • Constantin Rudnitchi
  • Claudiu Vrînceanu 
  • Ciprian Aron

Canalul Profit.ro TV a fost lansat în luna septembrie a anului 2018, ca televiziune de business. Din mai 2019, staţia a anunţat şi un parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informaţii financiare şi de business în România. 


Citeşte şi: Adriana Nedelea, ex Libertatea şi Digi, revine pe TV. Va avea o emisiune la Prima TV


Citeşte şi: Profit.ro are un nou nume, B1 are aprobare la HD. Ce a spus fiul lui Guşă în şedinţa CNA când s-a prelungit licenţa. Şi multe altele


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Edi Edi
    Manolache numai la Realitatea a fost angajata de trei ori, la Antena de doua ori, la Libertatea de doua ori. Pare ca jongleaza pentru bani. Neseriozitate.
  • Soby Soby
    Alina Manolache nu are stare! Mai are la B1 TV și România TV, și a fost la toate canale de știri din România.
  • Ion Ion
    Dar fata asta Manolache nu rezista pe nicaieri. Digi, Libertatea, Realitatea, iar Libertatea, Antena 3, acum Profit. Zici ca e o Anca Andrei intr-o varianta mai putin sexy. Macar aia si-a facut jucaria ei, Alinuta nu stiu ce tot cauta si nu gaseste
  • Bi Bi
    Noroc ca se mai lanseaza posturi noi sa aiba unde merge Alina Manolache. Zero performanta, pretentii pana la cer si inapoi.
  • Leo Leo
    Cred ca suna mai cool Look News decat profit news :)

Trimite un comentariu

sus