Skip to main content

ZU TV face maraton de Revelion. 7 ore cu cele mai bune momente live din studioul Radio ZU

 
ZU TV face maraton de Revelion. 7 ore cu cele mai bune momente live din studioul Radio ZU

Cum arată programul ZU TV de Revelion? Postul din grupul Antena a pregătit New Year ZU Repeat, o selecţie a celor mai bune momente live din studioul Radio ZU. 

Publicitate

De la Carla's Dreams la Andra până la Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor

Când? De vineri, 31 decembrie, începând cu ora 22.00, timp de şapte ore. 

ZU TV a abordat anul acesta o nouă direcţie, implementând o serie de proiecte şi concursuri dedicate publicului tânăr, cu impact semnificativ, fiind singura statie de nişă cu o asemenea abordare.  

“Love Festival”, “Festival în Zanzibar”, “Back to school”, “Wheels, Streets, Go - sporturi urbane”, “competiţia unică de esports Counter Strike” sunt doar o parte dintre campaniile implementate anul acesta de ZU TV, care au generat mii de înscrieri.

Tot în 2021, concomitent cu aniversarea a şapte ani de existenţă pe piaţa media, ZU TV a lansat şi contul de TikTok al statiei, campanie implementată în colaborare cu artişti români reprezentativi în industrie (Smiley, Nicole Cherry, Sore, Olivia Adams, Emil Rengle, Iuliana Beregoi, Connect R), unele dintre melodiile lansate in aceasta campanie ajungand hituri internationale. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milara Milara
    Unde ? Ce Revelion ? Locul 2 pe toate target-urile. Plangi postac !
  • Mile Mile
    Foarte bune , prezentați cel de la antena , aici e revelion , sa cada în fund postacii ca plin de vedete și masti peste mascați

Trimite un comentariu

sus