Skip to main content

Emisiune nouă la Europa FM, dedicată micilor şi marilor ecrane. Radio Cinema, cu Iulia Verbancu

 
Emisiune nouă la Europa FM, dedicată micilor şi marilor ecrane. Radio Cinema, cu Iulia Verbancu

Radio Europa FM aduce, de sâmbătă, o nouă emisiune în grila sa de programe. Din 5 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00, Iulia Verbancu va face Radio Cinema, o nouă emisiune dedicată micilor şi marilor ecrane, actorilor şi producţiilor care scriu istorie.

Publicitate

Iulia Verbancu:

„La Europa FM, sâmbăta, la miezul zilei, Radio Cinema este emisiunea în care afli ce mai e nou în lumea filmului, dar şi ce e important. Vorbim despre ce apare în cinematografe, ce producţii sunt premiate la festivaluri, ce se turnează pe platourile de filmare, în ce proiecte sunt implicate starurile de cinema şi – bineînţeles – ce mai poţi urmări pe platformele de streaming. Cine spune că radioul şi imaginea sunt incompatibile? Europa FM iubeşte ecranul!”

Fiecare ediţie Radio Cinema va avea parte şi de un podcast ”concentrat” pe europafm.ro şi pe principalele platforme de streaming. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A1 A1
    A mai existat o emisiune de acest gen la începuturi, VideoRadio se numea. Au scos - o atunci din grila ptr a o reintroducere acum. Apropo, despre ''ruptura' cu Andreea Esca ce se mai știe, a fost o despărțire de comun acord?
  • Soby Soby
    Ionuț Cristache la Europa FM când?
    Dacă vine Cristache la Europa FM, va fi singura emisiune pe care o ascult la Europa FM. În rest, doar Rock FM dacă am timp să mai ascult și eu un post de radio.

Trimite un comentariu

sus