Skip to main content

Radio România, program special pentru copiii bolnavi de cancer. Radio Teri se aude în saloanele spitalelor

 
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Piese de teatru radiofonic, muzică pentru copii, fabule şi poezii. Toate acestea alcătuiesc Radio Teri, un program lansat de Radio România în saloanele spitalelor oncologice.

Publicitate

Postul public de radio a lansat acest program special în weekend, pe 5 iunie, de Ziua Naţională a Supravieţuitorului de Cancer.

Radio Teri va putea fi ascultat zilnic, între orele 9.00 şi 13.00 şi seara de la 18.00 la 21.00, în saloanele copiilor, precum şi în spaţiile de activităţi special amenajate în cadrul secţiilor de oncologie pediatrică.

„Am selectat din fonoteca Radio România cea mai frumoasă muzică pentru copii, cele mai vesele şi pline de culoare piese de teatru radiofonic. Am pus în undă pagini din poveştile lumii, fabule şi poezii celebre.

Am adăugat glasuri de copii, pline de speranţă, vorbe bune şi mult optimism şi am creat RADIO TERI.

TERI este prietenul care le va sta alături copiilor, făcându-i puternici şi încrezători“, au declarat reprezentanţii postului într-un comunicat.

În plus, iniţiatorii proiectului vor să includă şi lecţii din programa şcolară pentru copiii care au nevoie de internări frecvente sau de lungă durată.

Lansarea noului program a avut loc la Institutul Oncologic Bucureşti. Proiectul pilot este realizat de Radio România Regional prin Bucureşti FM, însă se va extinde în perioada următoare şi la nivel naţional.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    @R tu chiar esti un ***? In afara de faptul ca dai copy/paste peste tot...mai esti si pe langa subiect.

    Radio inutil , *** Astia nu reusesc sa se ridice de pe licurile umilintei Fm si mai inventeaza o prostie din banii nostrii?!
  • R R
    Dați audientele Te cunosc de undeva de sambata si a emisiunii Stand -up Revolution

Trimite un comentariu

sus