Skip to main content

Premieră. Radio ZU organizează campania „Oraşul Faptelor Bune” înainte de Paşte

 
Foto: Radio Zu
Foto: Radio Zu
Pentru prima dată în istoria Radio ZU, postul de radio al Intact organizează campania „Oraşul Faptelor Bune” înainte de Paşte.
Publicitate
 
De sâmbătă, 24 aprilie, până în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, Radio ZU transmite din „Oraşul Faptelor Bune”, care se va desfăşura la etajul 18 al Hotelului InterContinental din Bucureşti.
 

Poveştile celor care au nevoie de ajutor vor putea fi înscrise pe platforma dedicată an de an campaniei pe radiozu.ro. Oamenii de bine care vor să susţină cauzele din Oraşul Faptelor Bune vor avea la dispoziţie două conturi bancare, unul de Lei şi unul de Euro, puse la dispoziţie de către Fundaţia Mereu Aproape. 
 
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Adi Mihăilă „The Hitman”şi Raluca Benavides sunt cei care vor lua parte la campania din 2021. Cei şapte DJ vor locui şapte zile, 24 de ore din 24, la Hotelul InterContinental.
 
În ultimii 5 ani, campania „Oraşele Faptelor Bune” s-a desfăşurat o singură dată pe an, în luna decembrie, cu ocazia Crăciunului.
 
Mihai Morar spune:
 
„În Săptămâna Mare, ne schimbăm în pijamale, ca să schimbăm faptele bune în fapte normale. Înainte de Paşte, 7 DJ-i de la ZU se închid iar în “ORAŞUL FAPTELOR BUNE” ca să deschidă inimi. 
 
Nu 7 zile, nu o săptămână. Ci toată Săptămâna Mare. Vom fi acolo din nou, în oraşul de deasupra oraşului, la etajul 18 de la InterContinental Bucureşti. Voi, Forza ZU, ne-ati arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. 
 
Voi sunteţi motivul pentru care, de Paşte, Iepuraşul reînvie Oraşul. De sâmbătă, 24 Aprilie, ne mutăm în Casa Radio ZU. Faptele bune sunt drumul către Înviere!”, 
 
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus