Skip to main content

„O farfurie trebuie să aibă poveste“. Cine este Chef Radu Dumitrescu, noul jurat de la MasterChef

 
„O farfurie trebuie să aibă poveste“. Cine este Chef Radu Dumitrescu, noul jurat de la MasterChef

Care sunt ingredientele unei farfurii cu trei de „Da“ la MasterChef? Chef Radu Dumitrescu, noul jurat al emisiunii culinare, are câteva sugestii.

Publicitate

Chef Radu Dumitrescu are 48 de ani şi este pentru prima dată în bucătăria MasterChef. Se descrie ca fiind un gurmand împătimit, dar mărturiseşte nu a fost dintotdeauna bucătar. A lucrat în radio,  a ocupat fotoliul de director de bancă şi apoi a fost grădinar în Spania.

Însă a renunţat la toate pentru a-şi urma visul. El a fost îndrumat în ale gastronomiei de Răzvan Exarhu, realizatorul matinalului de la Rock FM, şi el un pasionat de bucătărie, şi fost jurat la MasterChef. Acum Radu Dumitrescu deţine propriul restaurant.

Dumitrescu a mai prezentat la TV Paprika TV o emisiune de cooking, Savori Urbane. 

Chef Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef Sezonul 8, despre cea mai bună mâncare din lume, pentru protv.ro:

”Nu am un fel de mâncare preferat. E în funcţie de context. Când sunt la ai mei la ţară îmi place supa de cocoş, când merg într-o ţară străină îmi place ce se întâmplă acolo, când merg la prieteni îmi place ce gătesc ei... Nu sunt foarte pretenţios atâta timp cât mâncarea e gătită corect. Desigur, supa cu găluşte şi cocoş de ţară pe care o fate mama – pe aia nu o bate nimeni niciodată.

Ce îşi doreşte Chef Radu Dumitrescu de la concurenţi:

”Mi-ar plăcea să văd nişte farfurii care fac parte din identitatea concurenţilor. O farfurie trebuie să aibă poveste şi multă muncă în spate. Cel mai important este gustul, dar trebuie ambalat frumos.”

El mai are şi alte sfaturi pentru concurenţi. În primul rând, le recomandă să nu folosească prea multe arome puternice pentru că asta e reteţa sigură care strică o farfurie.

„Eu, dacă aş fi concurent la MasterChef, aş găti felul de mâncare pe care ştiu să îl fac cel mai bine, chiar dacă este o banală tocăniţă de cartofi. Mi-ar plăcea să văd nişte farfurii care fac parte din identitatea concurenţilor”, mai spune Chef Radu.             

Chef Radu Dumitrescu face echipă cu Chef Joseph Hadad şi Chef Foa în noul sezon MasteChef de la ProTv. Cei trei juraţi vor decide care sunt cele mai bune preparate ale emisiunii culinare.    

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Amator Amator
    Un amator fara nici o experienta sau scoala.
    Daca oricine are un restaurant..bistro sau shaorma se poate intitula chef...atunci e grav...

    Sa ne aratati si nou un CV al domnului....
    Mai e un amator cu acelasi nume de familie...care dupa o pizzerie a ajuns la tv ca mare chef...

Trimite un comentariu

sus