Skip to main content

VIDEO. Şeful DSU Raed Arafat, în emisiunea lui Dinescu de la Prima

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este invitat în emisiunea lui Mircea Dinescu - „Poezie şi delicateţuri”.

Publicitate

Episodul cu Arafat se poate urmări duminică, 9 mai, de la ora 14:00, la Prima TV.

Pentru că nu mănâncă carne, Dinescu i-a pregătit lui Arafat o scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus.

Arafat i-a povestit lui Dinescu despre copilărie, despre începuturile carierei de medic şi de ce a ales să rămână în România. 

VIDEO. Raed Arafat, invitat în emisiunea lui Dinescu

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Z Z
    Cred că am mancat pește de vreo 10 ori în viața mea (40 ani). Este la fel de oribil ca orice carne. Nu înțeleg de ce nu este considerat carne. Poate pentru că există denumirea de " fructe de mare" care este 100 % doar o metaforă de fapt.
  • B.A.M B.A.M
    Ușor dubioasă faza cu Arafat. Cam dispăruse din spațiul public în ultimul timp. Eu, de pildă, l-am văzut ultima dată în acel scandal cu pacienții fără oxigen. De unde atâta tăcere și, mai ales, această ieșire din vizuină a lui sunt ușor ciudate pentru mine!!!
    P.S.
    "Asta înseamnă să fi mafiot!" Să fii pe 2 posturi TV (chiar 4 dacă punem HD-urile) concomitent duminică, la prânz!!! Cum o fi reușit Dinecu să rămână pe TVR 1 cu emisiunea (redifuzată), când el e cu aceeași emisiune la Prima TV?
  • Ion Ion
    "Pentru că nu mănâncă carne, Dinescu i-a pregătit lui Arafat o scrumbie"
    Scrumbia e o planta de apa.

Trimite un comentariu

sus