Skip to main content

VIDEO. Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru şefia interimară a TVR-ului, interviu cu o vrăjitoare acum şase ani

 
Foto: Youtube / TVR 3
Foto: Youtube / TVR 3

VIDEO. Ramona Săseanu, propunerea PNL-ului pentru şefia interimară a Televiziunii Publice, a realizat în urmă cu şase ani un interviu televizat cu o vrăjitoare, care ulterior a fost cercetată de poliţie pentru înşelăciune, scrie Libertatea care citează G4Media.

Publicitate

În 2015, Săseanu i-a luat un interviu Vrăjitoarei Elena. Ea se recomanda drept „vrăjitoare, tămăduitoare sau clarvăzătoare”, iar interviul s-a difuzat pe TVR 3.

Dialogul a durat circa 12 minute. Vrăjitoarea s-a lăudat prin felul cum îi ajuta pe oameni să se vindece de boli. Jurnalista nu i-a pus, însă, nicio întrebare despre cum ar putea să îi vindice pe oameni. 

Interviul, scrie Cătălin Tolontan, a fost, de fapt, mai mult o reclamă pentru Vrăjitoarea Elena, iar oamenii erau îndemnaţi indirect să apeleze la vrăjitoare ca să fie vindecaţi. "Angajata TVR Craiova îi ridică permanent mingi la fileu, elogiindu-i vrăjitoarei „harul pe care îl aveţi”, notează Tolontan, adăugând că interviul "are realmente un aer publicitar".

În continuare o mică parte din dialogul celor două (via Libertatea):

Ramona Săseanu: Cred oamenii în ceea ce faceţi?

Vrăjitoarea Elena: Unii cred, alţii nu. Exact ca la doctor. Unul m-a tratat, altul nu m-a tratat.

Ramona Săseanu: Se întâmplă ca după o anumită perioadă oamenii să vină şi să vă mulţumească pentru că problema a fost rezolvată?

Vrăjitoarea Elena: Cam 30%, da.

Ramona Săseanu: Aduceţi şi noutăţi în ceea ce faceţi, apar noutăţi sau totul e din ceea ce aţi moştenit?

Vrăjitoarea Elena: Noutatea nu avem cum să aducem. E vorba de baltă, de vârtelniţă şi de cimitir. 

 

VIDEO. Interviul complet al Ramonei Săseanu cu Vrăjitoarea Elena din 2015

 

 

CITEŞTE ŞI: Ramona Săseanu, propusă pentru şefia interimară a TVR de Ludovic Orban

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Red Dog Red Dog
  In timp ce dl Tolontan preda lectii de onorabilitate dnei jurnaliste de la TVR Craiova, in ziarul dansului se lafaie, chiar azi pe jumatate din penultima pagina, o dra in fundul gol. Singura legatura cu sportul a junei e ca in urma cu vreo 10-12 ani a fost prietena unui fotbalist din trupa lui Gigi Becali.
 • RTV RTV
  Intre sutele de reportaje, interviuri su corespondente ok, Ramona Saseanu are (ca orice jurnalist) si unele mai putin reusite. Asta cu vrajitoarea nu e chiar varza, dar nici nu pare reclama mascata. E discutabil, sa spunem. Chiar si asa, cum de s-a sesizat Tolontan dupa șase ani si nu s-au prins șefii TVR Craiova, apoi aia de la Bucuresti? Ca e imposibil pt un simplu reporter sa isi bage ciubucurile pe post printre atatia ochi vigilenti. Interviul ala are un producator, niste editori, subiectul e supervizat de sef de departament, apoi de sefii de canale etc.
 • Dindirel Dindirel
  Interviul e ok, nu e nicio reclama mascata, ba chiar o ridiculizeaza pe vrajitoare lasand-o sa bata campii atat cat trebuie. Dar cel mai amuzant e ca ofera lectii de deontologie un domn sub a carui obladuire de redactor sef apareau femei dezbracate in casetele tehnice ale meciurilor relatate in Gazeta Sporturilor. Si tot acelasi personaj tolera in ziar toate tertipurile de reclama pe fata pentru Ionut Lupescu in dauna lui Razvan Burleanu, la alegerile pt sefia FRF. Curat murdar, monser!
 • jk jk
  Au fost votate propunerile pentru CNA si ca aceasta domnita sa fie sef interimar TVR?
 • geo geo
  PNL a venit cu un candidat usor atacabil pentru conducerea TVR ! Care, se pare, ar fi si seful unui micut sindicat de pe la TVR. Asteptam detalii de la Livia Pila si de la alti angajati ai TVR care comenteaza pe acest site, de obicei !
 • R R
  Dati audientele de duminica si de aseara
 • Ando22 Ando22
  Oricum, e nevoie de magie ca să readuci TVR în topul audientelor. Probabil Mama Omida va fi consilierul noului director general.

Trimite un comentariu

sus