Skip to main content

Adevarul.ro: Ramona Săseanu, propusă pentru şefia interimară a TVR de Ludovic Orban

 
Foto: TVR.ro
Foto: TVR.ro

Ludovic Orban a anunţat în şedina PNL că şefia interimară a Televiziunii Publice va fi preluată de Ramona Săseanu, jurnalistă din cadrul TVR-ului, scrie Adevarul.ro.

Publicitate

Săseanu este jurnalistă la TVR Craiova în prezent. Ea a debutat în presă în 1995, la un post de radio din Craiova. În 1998 s-a mutat la Bucureşti şi a lucrat la Pro TV ca reporter, iar din 2001 este la TVR Craiova, potrivit craiova.tvr.ro.

Marţi, 11 mai, urmează să aibă loc plenul reunit al Parlamentului în care se vor respinge rapoarte de activitate ale instituţiei, ceea ce va duce la demiterea Doinei Gradea, şefa TVR din prezent.

Totodată, marţi vor fi validaţi şi candidaţii pentru CNA - Valentin Jucan, Ioan Palăr, Dorina Rusu şi Mircea Toma. Se va discuta, de asemenea, şi rapoartele de activitate ale Radio România, iar Georgică Severin ar urma să fie demis şi el.

CITEŞTE ŞI: Şefia TVR s-ar putea „sparge” în două: un director general şi un preşedinte

CITEŞTE ŞI: INTERVIU-ODĂ cu şedinţă foto. Preaslăvitul mandat al Doinei Gradea! Şefa TVR şi realizările ei: „Am venit precum un soldat trimis la război fără armură”

CITEŞTE ŞI: Cu cât a plătit TVR un avocat care a consiliat-o pe şefa TVR Doina Gradea? Suma a ieşit la iveală după un proces

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    USL traieste, doar asa putea ajunge Saseanu PDG la TVR!
  • Unu Unu
    @Alin: pentru unu care zice ca nu e interesat de una sau alta, scrii cam mult si mai si intri sa verifici:)) La joburi bine platite trebuie sa ai experiența, scoala si sa aplici unde te potrivești, nu sa stai pe net moka ca nu e ca in proverbul cu “para malaiață…” :) have fun!
  • Alin Alin
    @Unu, nu ma intereseaza parerea ta, si apropo, nici articolul...P.S.:Daca ai un job bine platit si pt. mine, sa ma anunti. Astept mesaj in privat :)))))
  • didi didi
    @ma crezi ca nu ma uit NICIODATA la antena 1 sau 3? de prin 2009, cand erau "la cutite" cu basescu. de atunci mi-am schimbat parerea si despre basescu, dar la antene tot nu ma uit. pur si simplu, le-am sters din lista canalelor de pe televizor, la fel ca si pe romania tv.
  • geo geo
    De unde si pana unde...ce experienta manageriala are...asteptam explicatiile liberalilor...nu de alta dar, din cate am inteles, pe plan local, este un personaj cunoscut ca avand anumite antipatii politice. Pe care si le-ar fi exprimat, destul de virulent, inainte de alegerile locale . ”Mahalaua e la voi acasă, vă alocați merite pe care nu le aveți și aveți o impresie prea bună despre voi…”, scria Ramona Săseanu pe 17 iulie anul trecut, certându-l pe liderul PLUS de la Dolj că nu susține candidatura la primărie a actualului deputat liberal Nicolae Giugea. Sunt curios daca parlamentarii plus USR o vor vota !
  • Unu Unu
    @Alin: așa, și? Unde e legatura cu articolul? Get a job!
  • Alin Alin
    Ediția de aseară a celui mai iubit show culinar s-a clasat ca lider pe piață cu peste 1,6 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.59. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție plină de surprize în cea de-a doua confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider de audiență pe publicul comercial.

    În intervalul orar 20.00-23.37, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,5 puncte de rating și 22,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Kanal D cu 7,4 puncte de rating și 22,6% cota de piață.

Trimite un comentariu

sus