Skip to main content

Nou producător general la TVR. Ramona Săseanu, fosta şefă interimară

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

TVR are un nou producător general. De astăzi, Ramona Săseanu, fosta şefă interimară, a fost numită producător general al SRTv. 

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, angajaţii au fost anunţaţi de această mutare, decizia fiind luată de noul şef al instituţiei Dan Turturică. 

Pănă acum, funcţia de producător general a fost ocupată de Irina Negraru. 

Ramona Săseanu, jurnalist în cadrul Compartimentului Programe Craiova, Studioul Teritorial TVR Craiova,  Departamentul TVR 3. În ultimele şase luni a fost preşedinte director general interimar al TVR. Mandatul a expirat la finalul lunii octombrie.

Între timp, Parlamentul a numit un nou şef la TVR, dar şi un nou consiliu de administraţie. Este vorba despre jurnalistul Dan Turturică, după cum şi Paginademedia.ro a scris AICI.


Citeşte şi: Fără şefi la TVR şi Radio. Au expirat mandatele conducerii interimare. Efecte importante


Citeşte şi: Schimbări la TVR. Mădălina Rădulescu nu mai e şefa ştirilor. Fosta şefă de cabinet a Doinei Gradea, numită director TVR Internaţional


Citeşte şi: Dan Turturică, noul şef al TVR. Conducere nouă şi la Radio. Lista completă a numelor


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Hai ca e frumos! Anca Dindirica în CA, Ramona Saseanu producător general. Fericire generala! Bulevardul Împăcării. Bravo, domnule Turturica!
  • Livia Pila Livia Pila
    Băiat gigea pe banii Statului dl. Turturica! Ramona a venit la București cu copilul, ar fi putut oare noul PDG sa o trimită acasă la venirea iernii? Prost început,dl Turturica!

Trimite un comentariu

sus