Skip to main content

„Momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România”. Dan Negru reacţionează după jignirile aduse de Bia Khalifa lui Cornel Palade în emisiunea Sunt celebru”:

 
„Momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România”. Dan Negru reacţionează după jignirile aduse de Bia Khalifa lui Cornel Palade în emisiunea Sunt celebru”:

Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea!, spune sloganul Pro TV. „Du-te-n… Eşti fake, toată lumea trebuie să vadă că eşti mincinos. Spune în p… mea tot subiectul. Nu mai manipula că nu te crede nici dracu. Nu trebuie să îţi dau ţie explicaţii, nu tu m-ai crescut. Când vorbesc eu trebuie să taci. Dă-te în p… mea!. Eu nu merit să vorbească cineva în numele meu. Nu vreau să se mintă. Sunt singura persoană care recunoaşte că eşti fake”.

Publicitate

S-a întâmplat în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV, iar discuţia a avut loc între Bia Khalifa  şi comicul Cornel Palade

Momentul extrem de vulgar difuzat de Pro TV a fost taxat de omul de televiziune Dan Negru, într-un text pe blogul personal.

„O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deşi are 8 clase primare, l-a umilit şi înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilinţa e de partea celalată a libertăţii!”, scrie Dan Negru.

Dan Negru:

De asta, in 2022, când bullingul, violenţa, hărţuirea ne sunt duşmani, momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România!

Ştiu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepţi ca cineva să te facă mic, să te aştepţi şi să te calce in picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!

Aşa cum tăcerea e începutul laşităţii.”

Negru povesteşte şi despre emisiunea Academia Vedetelor pe care a prezentat-o în urmă cu mai bine de 20 de ani şi în care vedete şi politicieni trebuia să bage mâinile în acvarii cu peşti, tarantule sau şerpi, în timp ce erau legaţi la ochi. 

„Acu’ vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor”, prima dată la tv, şerpi şi păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilinţă. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Ţopescu, Piersic, Gica Petrescu şi mulţi alţii au găsit atunci amuzamentul şi bucuria. Azi a rămas violenţa. Si violenţa are un singur vaccin : educaţia”, încheie Dan Negru. 

Cine este Bia Khalifa

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Postarea asta nu este despre Cornel Palade, ci despre cum Dan Negru a fost primul cu animale exotice. Memoria selectiva a șters faza Mama Natura din mintea lui. :)) îl sfătuiesc pe domnul Dan Negru sa se uite la ce promovează posturile la care lucrează și abia după sa comenteze concurenta, ca faza din emisiunea asta nu se compara cu ce se întâmplă pe la televiziunile unde a lucrat sau lucrează.
  • Adi Adi
    Facatura cu scenariu. Daca era barbat *** ***. Dar si vreo 5000 de euro pentru circ sunt bani de pensie
  • Soby Soby
    @jk, pe Cancan, Click! și Impact.ro se vede știrea cu Bendeac pleacă de la Antena 1 pentru a doua oară.

    Prima dată a fost în 2013, de când a încercat să-l aducă pe Radu Banciu la iComedy, cei de la Antena 1 nu l-au lăsat pe Bendeac să-l invite pe Banciu și după ce a părăsit Antena 1, a dat și în judecată.

    A încercat să fie în juriu la Românii au talent, nu a reușit, a încercat o revenire la Prima TV, nu a reușit, și s-a întors la Antena 1 în 2015.
  • jk jk
    @Soby pe click.ro sau libertatea a aparut
  • Marin Marin
    Văd că există o grămadă de persoane care nu se ocupă cu nimic în afară de uitatul la tv hmmmm...
  • Soby Soby
    @margo, sursa?

    Așteptăm și decizia PRO TV dacă Monica Dascălu mai este la PRO TV sau nu. Au trecut mai bine de 3 luni de la ultimul jurnal prezentat de ea și nu s-a mai auzit nimic nou despre ea.
  • margo margo
    am auzit ca a plecat bendeac de la iumor. de ce nu scrieti despre asta? ar trebui ca articolele despre lucruri care se petrec in presa sa fie aici prima data si apoi pe alte site-uri. ori e paginademedia, ori nu e.
  • Jonhcomes Jonhcomes
    Foarte bine ii face lu Palade ai,fost cine ai fost la viața ta ,ai făcut o grămadă de bani ce te mai motiveaza la 70 ani sa te duci la reality show-uri și alte prosti,ști ce îl motivează prostia și lăcomia de a câștiga și mai mult foarte bine ia făcut o merita
  • Liviu Liviu
    D-aia nici nu mai uit la asa ceva...
    Porcarii!
  • jk jk
    Offtopic:Fake,greșeală,presupunere sau anunț de devreme înainte?!Cei de la EVZ anunță că Nea Marin revine la Antena 1 atenție,pe 21 Noiembrie!Într-un articol scris de o domn'șoară acum câteva ore!
    Se pomenește și numele lui Seleși care e mai nou prezentator la Batem palma la Pro,si un link la un episod postat în 1 februarie(?!) și că primele 2 episoade vor putea fi văzute pe 21 și 22 noiembrie cum ar anunța postul,dar nu avem link cert spre o informație în acest sens
  • B.A.M B.A.M
    AUTOCORECTURĂ:
    *REALITY, nu really
  • Adrian mirescu Adrian mirescu
    La vârsta lui nu are ce căuta cu generația asta de *** !!!¡
  • duros duros
    vreti audienta invitind toata scursura ,, vip ,, -urilor La ce va asteptati ? sau face parte din culise Cind ati invitat ultima oara un om cu scoala care a realizat ceva ? Luati exemplu de la tvr 1
  • ddd ddd
    e ceva ce nu înțeleg Apropo de Sunt celebru scoate mă de aici și anume difuzarea de joi acea oră va fi disponibilă doar joia viitoare, în rest următoarele două săptămâni după pauza de națională În fiecare joi ultimele două etape din grupele conference League și automat ultimele meciuri ale FCSB din grupe sunt tare curios cum vor proceda
  • Șerban Șerban
    @Soby
    RTV nu se prefac că sunt o televiziune pentru oameni "păstă medie" cum fac cei din trustul Pro.

Trimite un comentariu

sus