Skip to main content

Parteneriat. Reclame pe ecrane video, mai ceva ca pe net: vezi în timp real filmarea cu panoul pe care e reclama ta. Totul despre sistemul Phoenix Media

 
Parteneriat. Reclame pe ecrane video, mai ceva ca pe net: vezi în timp real filmarea cu panoul pe care e reclama ta. Totul despre sistemul Phoenix Media

VIDEO. Reclame video pe ecranele din oraş care funcţionează ca pe net? Pheonix Media a dezvoltat un sistem asemănător reclamelor de pe net: cu o aplicaţie mobilă dedicată, o campanie poate fi gestionată şi urmărită exact, pas cu pas, în timp real.

Publicitate

Advertiserii îşi pot gestiona singuri campaniile, direct din aplicaţie, pot seta panourile pe care se afişează spoturile şi îşi pot ajusta bugetul oricând este nevoie.

Tot în timp real se poate genera un raport detaliat al campaniei, care poate fi share-uit direct din aplicaţie.

Cel mai nou instrument lansat de aplicaţie: Track My Spot, prin care îţi vezi campania în timp real, la doar câteva secunde după ce ai încărcat reclama în sistem.

Aplicaţiea Phoenix Media este explicată în clipurile de mai jos.

Şi Ştirile Paginademedia.ro se văd pe ecranele Phoenix din toată Capitala. Din trafic, de la volan, puteţi urmări cele mai importante noutăţi din media. Detalii aici.

Phoenix Media a fost fondată în 2003 de Dio Boacă. În prezent, compania operează 65 de ecrane video digitale de mari dimensiuni în Capitală şi în alte şapte oraşe: Cluj, Iaşi, Suceava, Bacău, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

În următoarele luni, compania urmează să se extindă cu ecrane video şi în alte trei oraşe, spune Dio Boacă.

Este pregătită piaţa de la noi pentru un astfel de sistem pentru publicitatea outdoor?

Dio Boacă, fondator Phoenix Media:

"Pentru evoluţie nu trebuie să fii pregătit, este o nevoie firească. Evoluţia este evoluţie, banii şi bugetele vin după aceea. Instrumentul lansat de noi a fost foarte bine primit de piaţă, în toate agenţiile de publicitate."

Cât de mare este piaţa de panotaj?

"Piaţa de outdoor digital creşte cu doi digiţi în fiecare an", spune Dio Boacă. "Pentru 2021, toată piaţa de outdoor este estimată între 32 şi 35 de milioane de euro. Dintre aceştia, aproximativ 15% se duc către publicitatea digitală.

Cred că în următorii cinci ani vom ajunge la o paritate între panotajul clasic şi cel digital", a mai explicat fondatorul Phoenix Media.

Citeşte şi: VIDEO. Ştirile Paginademedia se văd pe ecranele video Phoenix Media, în Bucureşti şi în ţară

VIDEO 1. Cum funcţionează platforma digitală a ecranelor video de mari dimensiuni Pheonix Media

VIDEO 2. Cum îţi vezi reclama în timp real pe ecranele video

Citeşte şi: VIDEO. Ştirile Paginademedia se văd pe ecranele video Phoenix Media, în Bucureşti şi în ţară

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus