Skip to main content

Record. Teambuilding, cu Micutzu, Matei Dima şi Şerban Pavlu, mai tare ca Top Gun şi Avengers! Cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani.

 
Record. Teambuilding, cu Micutzu, Matei Dima şi Şerban Pavlu, mai tare ca Top Gun şi Avengers! Cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani.

Filmul Teambuilding, cu Micutzu, Matei Dima şi Şerban Pavlu, a ajuns pelicula românească cu cele mai mari vânzări din ultimii 30 de ani! Ce încasări a avut în doar două săptămâni? Mai mari deja de cât au scos pelicule ca Avengers, Joker, Top Gun sau Jumanji.

Publicitate

Mai exact, producţia a încasat, de la 30 septembrie şi până acum, aproape 2,7 milioane de euro (adică 13,2 milioane de lei).

Record este şi după numărul de bilete vândute: sunt 566.165 de intrări, ceea ce, spun producătorii Teambuilding (Vidra Productions) îl face "cel mai de succes film românesc al ultimilor 30 de ani". Până acum, cele mai vândute filme româneşti au fost Miami Bici (552.238) şi 5gang: un altfel de Crăciun (345.747), cu Matei Dima actor în ambele şi regizor la 5Gang. Miami Bici a fost regizat de Jesus del Cerro.

Casa de producţie anunţă şi un film nou cu Anca Dumitra (Las Fierbinţi), Antonia şi Alex Bogdan.

Matei Dima:

"Ne bucurăm să facem oamenii fericiţi preţ de 90 minute sau 180, dacă l-au văzut de două ori, însă vreau să văd filmul românesc pe locul 1 în cinematografe şi peste filmele străine, fie că le facem noi sau nu. Şi mă bucur şi mai mult că inspirăm şi pe alţii să facă filme româneşti pentru publicul larg, industria are numai de câştigat.”

Alex Coteţ, scenarist şi regizor:

Se poate să faci un film românesc care să fie şi cu umor, şi cu seminţe de adevăr. Am spus mereu că noi facem filmele româneşti pe care ne-am fi dorit să le vedem acum 10-15 ani şi care lipseau din cinematografe. Sper să fie începutul unei ere noi pentru cinematografia românească şi în curând, oamenii să vină cu încredere la orice film romanesc. Îmi doresc să recuperăm decalajul faţă de cinematografia europeană.

Mă bucură cifrele pe care le-a făcut filmul, dar mă bucură mai mult poveştile publicului: mulţi oameni care au fost de 3 ori în cinema, oameni care au plătit bilet la alt film doar ca să se poată strecura la Teambuilding şi să îl urmărească din picioare.

Micutzu:

"Filmul a fost mereu una dintre principalele mele pasiuni şi mă bucur că am reuşit cu Teambuilding să ajungem în sufletul oamenilor. Le mulţumesc frumos tuturor celor care au fost la film, dar şi echipei care a muncit la el."

Antonia, în următorul film

Producătorii Teambuilding anunţă un nou film, pentru anul viitor. Va fi o comedie poliţistă, iar în distribuţie vor fi Anca Dumitra, Alex Bogdan, Antonia, Vlad Brumaru.

Titlul filmului: Haita de acţiune.

VIDEO. Trailer Teambuilding

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Penibile filmul, de la cap la coada Penibile filmul, de la cap la coada
    Jenant ptr un actor profesionist sa joace in așa ceva promiscuu și vulgar infantil
  • Sosololo Sosololo
    Exact e ceva ești postac nu

    Si dovada unde este postacule ? Ai dovezi ceva ? Doar ca zice Antenuta ? Ha ha ha !
  • Pseudojurnalism Pseudojurnalism
    Petrisor, nu credeam ca ai sa decazi atat de mult!
    Ai inchis comentariile la audiente, dar nu ai oo sa-ti asumi/ explici acest lucru, ba ti-e si rusine si mai pui cate " 1 comentariu", inexistent in realitate, ca poate te crede cineva.
    Acum preiei, gratuit- bineinteles, un articol de PR mincinos ( la Vitan erau mai multi la floricele decat in sala), il semnezi ca si cum ar fi scris de tine, ddoar ca el se poate gasi azi in toata presa online.
    Iar comparatia cu Maverick este si mai aiuritoare. Nu stiu cat a incasat Top Gun in Ro, in 17 zile ( nu stim si nu se spune nici numarul de sali in care a rulat), dar in 2,5 luni a incasat $ 1,5 miliarde in lume.
  • Mile Mile
    Exact e ceva ești postac nu
  • Anonim Anonim
    Deci serialele de nivel mediocru ale Antenei ajung la Cannes, în timp ce cele ale PRO TV-ul făcut la standarde înalte nu. Eu cred ca-i ceva la mijloc.
  • Marian Marian
    Sarbatoare mare la antena , se lauda ca serialul de doi lei Adela a ajuns renumit la targul de televiziune de la Cannes si multe televiziuni sunt incantate sa-l cumpere , sa fim seriosi ,
  • mihai mihai
    Sa introducem votul la 16 ani ca,copiii sunt mult mai destepti decat eram noi.Se vede
  • Tatutzu Tatutzu
    Cel de-al cincelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29 – 22:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 23.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 19.1% share.
  • Gelu Ivanov Gelu Ivanov
    mizerii
  • vwdf vwdf
    Din titlu reiese că Las Fierbinți e mai tare ca Game of Thrones
  • Io Io
    Merg doar adolescentii la film. Generatia tiktok
  • Ionut Ionut
    Iacs!
  • Iulian Iulian
    Adică un film ce a fost parcă și pe Netflix o grămadă de timp are totuși succes și în cinematografe? Păi câți abonați are Netflix în România?
  • margo margo
    daca teambuilding e pe primul loc, miami bici pe doi si 5gang pe trei in romania, mi-e mila de tara asta... recunosc, am vazut doar mizeria de miami bici, o mare pierdere de vreme plina de ***, injuraturi si glume de autobaza... o sa evit celelalte filme.

    clasamentul asta arata un singur lucru: calitatea extrem de slaba a spectatorilor platitori de bilete.
  • Teambullying Teambullying
    Să moară mama dacă nu am citit întâi teambullying:)))) Pe cine bullying Micutzu? :)))

Trimite un comentariu

sus