Skip to main content

Revelion la Prima TV: Cârcotaşii şi foştii „trăsniţi” în program. Dinescu, la miezul nopţii

 
Revelion la Prima TV: Cârcotaşii şi foştii „trăsniţi” în program. Dinescu, la miezul nopţii

Au mai rămas doar câteva ore până la trecerea în noul an, iar posturile TV şi-au anunţat emisiunile pentru noaptea dintre ani. Este şi cazul Prima TV, care îi are în program pe cârcotaşi, pe foştii „trăsniţi”, dar şi pe poetul Mircea Dinescu. 

Publicitate

Dinescu este chiar cel cu care postul de televiziune trece în noul an. La miezul nopţii este programată o ediţie specială a emisiunii Poezie şi delicateţuri. 

Prezentăm, pe scurt, principalele emisiuni de Revelion ale postului Prima TV:

- În timpul zilei se vede emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP (ora 15:00), care va dura trei ore. 

- De la ora 20:00 va fi o ediţie best of a emisiunii Cronica Cârcotaşilor, cu cele mai bune momente din 2021. 

- De la ora 22:00 este programat un episod special al serialului Secretele preşedintelui, cu foştii actori din serialul Trăsniţii. 

- Mircea Dinescu va fi la miezul nopţii pe micul ecran, cu o ediţie specială Poezie şi delicateţuri. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gina M Gina M
    cei care sunt la prima știu că perioada cea mai bună a fost înainte și chiar în era ***...
    vedeți voi, prima avea programe proprii, personalitate, inova...și venea cu oameni noi în televiziune. ce promouri, ce partyuri nebune...
    până și perioada cu iubiri secrete era una bună. v-ar aduce serialul ăla audiență cât toate emisiunile (copy-paste) la un loc
  • pb80tm pb80tm
    taraf Caliu a ridicat nota pt prima peste orice concurenta
  • Silviu Silviu
    Nu stiu cine esti dar AI DREPTATE, sigur esti unul dintre noi, prea cunosti detalii, asa este, fara un director tehnic nu faci mare lucru, cu un DINESCU care pe langa ca face rating 0 se mai si spala pe maini in ce pregateste cica pentru invitati, cu un BRANCU obosit, depasit, anost, cu invitati "expirati", cu un CALINESCU la fel de inutil si ofticos ca pe vremuri, la fel de ingust si obtuz in gandire cu rating 0 si care il mai trage si pe PATRARU in jos, cu un HUIDU care se lauda dupa isprava cu accidentul ca se retrage dar s-a razgandit si care nu mai are rating de 10 ani nu de acum si exemplele de "emisiuni" cu rating 0 pot continua NU FACI TELEVIZIUNE, cel mult sustii CASA PIONERILOR in viata. Dar... cand "cumperi" sau mai bine zis ti s-a dat ceva doar asa ca sa speli niste bani si iti pui sefi fostii vecini de apartament si fostii bisnitari de prin Cluj ce te astepti sa iasa?, noroc cu cei care dealungul timpului au tinut in viata postul, fara ei totul se va narui. DA, o sa vedeti ca asa va fi din pacate.
  • Pupaza din Tei Pupaza din Tei
    degeaba. sa dai comunicat pentru programul de revelion pe 31.12 la ora 10.51 asta inseamna sa lucrezi cu oameni care se pricep. sa ai matinal cu zero pe linie asta zice multe despre noul patron. sa ai un florin calinescu obosit care face zero rating inseamna ca esti orb. sa ai o emisiune cu 3 fete si un brancu care stau intre zero si minus zero inseamna ca nimeni nu mai are habar ce inseamna. sa ai emisiuni filmate cu lumina de la lanterna, fara un director tehnic si doar cu 3 doamne care spun doar ‘da, sa traiti!’ te face sa te simti ca un dictator african- in clubul select al celor 3 doamne am pus si capul de la stiri. sper sa se prinda cineva de la facultatea de jurnalism despre ce se intampla la Prima Tv si sa scoata un manual: Asa Nu! La Multi Ani fericiti angajatilor Prima tv care muncesc mult mai mult decat este normal si sa le aduca 2022 normalitate, program de lucru normal, salarii cinstite si multa sanatate ! Daca le aduce inclusiv o schimbare a locului de munca la un angajator normal asta o sa fie si mai bine. Sa aveti un an mult mai bun decat cel ce se termina ! Poate in 2022 Prima tv sa-si plateasca datoriile.

Trimite un comentariu

sus