Skip to main content

Revista BIZ a lansat o copertă NFT cu Imperiul leilor. Opera digitală, scoasă la licitaţie, cu preţ de pornire de câteva mii de euro

 
Revista BIZ a lansat o copertă NFT cu Imperiul leilor. Opera digitală, scoasă la licitaţie, cu preţ de pornire de câteva mii de euro

Revista Biz şi Pro TV prima copertă NFT („No-fungible token”) din România. Lansat sub numele „Lionheart”, conceptul şi NFT-ul au fost realizate pentru revista Biz şi emisiunea Imperiul Leilor de către Marius Goleanu, Head of Innovation KUBIS, anunţă reprezentanţii BIZ.

Publicitate

NFT-ul, care este o formă de artă digitală, a fost scos la licitaţie, la preţul de pornire de 2ETH (în jur de 5600 de euro, la preţul de astăzi) şi se va încheie pe 27 martie, la 11:59 AM. Cea mai mare oferta de la ora închiderii licitaţiei va câştiga NFT-ul Lionheart.

Marta Uşurelu, Owner Biz:

„NFT-urile, non fungible tokens, se află la intersecţia dintre tehnologie, artă şi business, iar show-ul Imperiul Leilor, care la oferă antreprenorilor şansa de a-şi prezenta ideea de business în faţa a cinci investitori pentru a obţine finanţare, se află la intersecţia dintre business şi divertisment.

Este combinaţia perfectă care ne-a inspirat pentru prima copertă NFT din România. Ca de obicei, Biz se află în fruntea valului schimbării.”

Banii obţinuţi în urma licitaţiei pentru NFT-ul Lionheart vor fi donaţi către Hope and Homes for Children.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Atat de mult marketig pentru emisiunea asta si tot nu vrea :))
  • Howard Howard
    Bineînțeles că Pro tv aduce toate noutățile în România! Felicitări!

Trimite un comentariu

sus