Skip to main content

Marina Almăşan revine cu „Rivalii” la TVR 2. În sezonul trei se alătură medicul Bebe Mihăescu

 
Marina Almăşan şi Dan Helcig sunt din nou „Rivalii” de la TVR 2, iar în al treilea sezon al emisiunii a fost cooptat şi sexologul Bebe Mihăescu / colaj: Paginademedia.ro
Marina Almăşan şi Dan Helcig sunt din nou „Rivalii” de la TVR 2, iar în al treilea sezon al emisiunii a fost cooptat şi sexologul Bebe Mihăescu / colaj: Paginademedia.ro

Rivalii, emisiunea prezentată de Marina Almăşan la TVR 2, se pregăteşte pentru cel de-al treilea sezon. La fel ca şi în sezonul trecut, Dan Helciug va fi coprezentator, iar Costin Teodorescu alias Teo Magic (actor) şi Raluca Tudor (soţia compozitorului Andrei Tudor) rămân asistenţi.

Publicitate

De asemenea, în emisiune vor fi păstraţi psihologul Matei Stănculescu (fiul regretatului folkist Doru Stănculescu) şi avocatul Adrian Cuculis (partenerul prezentatoarei Ramona Păuleanu, de la Pro TV).

Emisiunea Rivalii va avea premiera sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15.00, şi se va difuza în fiecare săptămână, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate.

Noutatea acestui sezon este cooptarea în echipa emisiunii a medicului Bebe Mihăescu, Specialist în Psihologie Medicală şi Psihosexologie. Acesta a fost o prezenţă constantă în emisiuni TV încă de la începutul anilor 2000. În ultimii ani a fost invitat în show-uri precum Vorbeşte lumea (Pro TV), Dr. NCN (la postul NCN) şi la Mireasă pentru fiul meu (Antena 1).

Bebe Mihăescu va fi invitat permanent în emisiunea Rivalii, pentru a face o analiză psihologică a cazurilor enunţate în emisiune.

Rivalii a debutat în toamna anului trecut, în data de 8 octombrie 2022, la TVR 2. În primul sezon la „cârmă” a fost doar Marina Almăşan, apoi, de sezonul trecut, actorul şi cântăreţul Dan Helciug, solist şi al trupei Spitalul de Urgenţă, care era în juriu, a primit rol de coprezentator.

GALERIE FOTO. Marina Almăşan: „Rivalii vom fi, de fapt, eu şi Dan, care vom avea păreri contradictorii”


Marina Almăşan:

„Rivalii vor avea un sezon de... corazón! Vizăm în special publicul de familie, ne vom axa preponderent pe problemele de suflet ce amprentează, până la urmă, viaţa fiecăruia.

Printre noi există obligatoriu unii care se îndrăgostesc, suferă din dragoste, au căsnicii fericite sau divorţuri răsunătoare, se judecă prin tribunale, îşi împart averile şi copiii, se împacă sau ceartă cu soacrele, îşi scriu scrisori de dragoste sau îşi înşeală partenerii, se îndrăgostesc la batrâneţe sau iubesc simultan mai mulţi parteneri.

Toate aceste lucruri, fireşti sau mai puţin fireşti, vor intra sub lupa Rivalilor. Rivalii vom fi, de fapt, eu şi Dan, care vom avea păreri contradictorii, având fiecare susţinătorii săi, în rândul invitaţilor emisiunii sau al guralivilor spectatori din gradene.”

VIDEO. „Rivalii” - ediţie din sezonul 2

Despre Marina Almăşan:

  • A fost redactor-şef al Redacţiei Muzică-Divertisment din TVR
  • A realizat şi moderat, de-a lungul timpului, emisiuni precum: Ceaiul de la ora 5, Arca Marinei, Mulţumesc!, Planeta în jeanşi
  • A prezentat şi emisiunea Femei de 10, bărbaţi de 10, la TVR 2

Despre Bebe Mihăescu:

  • Specialist în Psihologie Medicală, Psihosexologie, Psihologie Transpersonală, Psihosomatică, Psihoterapie.
  • Prezenţa media: a fost realizator de emisiuni TV la Acasă, B1TV, 6TV. Invitat la ProTV, Antena 1, Kanal D.
  • A fost conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa“ din Iaşi, unde a predat Psihologia Medicală.
  • A fost profesor asociat la Universitatea tehnică „Gh. Asachi“ din Iaşi, unde a predat Psihosexologie.
  • Psihoterapeut de Orientare Experientială.
  • Presedintele Asociatiei Europene de Hipno Acupunctura si Hipno Auriculoterapie, Presedintele Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie
  • Are studii universitare de Psihologie, Drept şi Medicină.
  • Cursuri şi stagii de pregătire în Germania, Italia, Israel, Grecia, China şi Japonia.
  • Doctorat în Psihologie, Masterat în Psihoterapie.
  • Formator-supervizor in psihoterapie expe­rientiala, hipnoterapie si psihoterapie transpersonala, psiholog principal si supervizor in psihologie clinica, licentiat international in progra­mare neurolingvistica. 
  • Licenţiat Internaţional NLP (Programare Neurolingvistică).
  • Membru al Uniunii Scriitorilor din România.
  • Expert în Arte Marţiale (karate, centura neagră 4 dan).
  • A publicat mai multe lucrări ştiinţifice şi volume de beletristică (Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital, Corp, sexualitate, psihoterapie), precum şi audiobook-ul „A face dragoste aproape perfect” (Humanitas Multimedia, 2003), după volumul omonim.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus