Skip to main content

EXCLUSIV! Ştim ce fac Rivalii de la TVR 2. Marina Almăşan şi Dan Helciug încep filmările. Când revin la TV?

 
Marina Almăşan pregăteşte revenirea în grila de toamnă. Emisiunea Rivalii va avea sezonul 3: filmările şi difuzarea, programate pentru luna octombrie / foto: arhiva personală
Marina Almăşan pregăteşte revenirea în grila de toamnă. Emisiunea Rivalii va avea sezonul 3: filmările şi difuzarea, programate pentru luna octombrie / foto: arhiva personală

Emisiunea Rivalii realizată de Marina Almăşan pentru TVR 2 a fost aprobată pentru introducerea şi în grila de toamnă 2023. Show-ul a ajuns la al treilea sezon. Avem detalii despre noile episoade: când încep filmările, când reintră pe TV, ce se întâmplă în echipă.

Publicitate

Emisiunea Rivalii a debutat în toamna anului trecut, în data de 8 octombrie 2022, la TVR 2.

În primul sezon la „cârmă” a fost doar Marina Almăşan, apoi, de sezonul trecut, actorul şi cântăreţul Dan Helciug, solist şi al trupei Spitalul de Urgenţă, care era în juriu, a primit rol de coprezentator.

Potrivit surselor Paginademedia.ro, Marina Almăşan şi echipa sa de la Rivalii încep filmările în data de 17 octombrie, iar la TV noul sezon debutează din 21 octombrie.

Show-ul va fi difuzat ca şi până acum sâmbătă, de la 15.00, timp de două ore.

Regia artistică a programului este asigurată de Dan Manoliu.

Titlul emisiunii este sugestiv pentru format – Rivalii sunt două tabere, una e formată din cei din noua generaţie şi cealaltă din cei mai în vârstă. Show-ul este un concurs jurizat de mai multe personalităţi.

Marina Almăşan a publicat recent pe reţelele sociale un „tablou” al colaboratorilor noului sezon.

Rămân pe post de asistenţi moderatori actorul Costin Teodorescu, alias Teo Magic, şi Raluca Tudor, soţia compozitorului Ionel Tudor. De asemenea, nu lipsesc nici de data aceasta psihologul Matei Stănculescu (fiul regretatului folkist Doru Stănculescu) şi avocatul – Adrian Cuculis.

„Abia aşteptăm! Păcat că nu încap în imagine toţi colegii mei cei minunaţi – realizatori, redactori, regizori, cameramani, tehnicieni etc... implicaţi în RIVALII – această minunată emisiune, pe care ne-aţi demonstrat că o aşteptati cu atâta nerăbdare! Numaratoarea inversă a început”, a scris pe facebook Marina Almăşan.

Potrivit surselor Paginademedia.ro, noul sezon va fi dedicat „problemelor de suflet”.

Marina Almăşan: „Eu şi Dan vom fi rivali”

„Deşi ne înţelegem excelent de când colaborăm (să tot fie vreo două decenii!), eu şi Dan vom fi rivali.

Punctele noastre de vedere se vor bate cap în cap şi în aceste contraziceri simpatice se vor regăsi şi telespectatorii noştri, căci – nu-i aşa? – orice lucruri, mai cu seamă cele legate de viaţa de familie, pot fi privite din unghiuri diferite.

Eu voi încerca să veghez asupra caracterului educativ al emisiunii, iar năvalnicul Dan îi va adăuga sarea şi piperul necesare.

Împreună cred că ne vom completa de minune. Îmi cam dă de furcă înălţimea lui (tocuri atât de mari încă nu s-au inventat!), dar, până la urmă, contrastele se atrag...

Una peste alta, îmi pare bine că l-am «atras» pe Dan în această «cursă» a rivalităţii şi abia aştept să primesc feedback-ul telespectatorilor după prima ediţie”, a spus Marina Almăşan la debutul sezonului trecut, când la adus şi pe Dan Helciug la prezentare.

Dan Helciug, pasionat de Ştiinţe Cognitive şi Parapsihologie

La debutul sezonului precedent, Marina Almăşan a făcut dezvăluit câteva amănunte neştiute din CV-ul lui Dan Helciug.

Pe lângă muzică şi actorie, acesta este pasionat şi de psihologie. A urmat cursurile Facultăţii de Ştiinte Cognitive şi Parapsihologie şi asta pentru a putea veni mai mult în ajutorul familiei sale – este căsătorit şi are doi copii, Luca (14 ani) şi Ruxandra (8 ani).

Dan Helciug a intrat, pentru prima oară, în emisiunile mele, ca solist al trupei Parlament. Nu venise încă anul 2000, iar trupa cu un nume atât de dibaci ales cucerea curajos topurile din România.

Mult mai târziu am aflat că, de fapt, Dan nu era chiar muzician, la bază. De fapt, nici nu era greu de dedus că actoria îi curge şi prin vene, nu e doar un înscris pe o diplomă de absolvire.

De fapt, în palmaresul lui Dan mai există o facultate: cea de Ştiinţe Cognitive, şi cu această dezvăluire voi apăsa şi mai tare pe pedala admiraţiei celor care caută esenţe, nu forme fără fond”, mai spune Marina Almăşan.

Cum a fost promovat până acum formatul:

  • „Rivalii nu mai este o competiţie a generaţiilor, ci o «încăierare»”.
  • Programul prezintă mai multe cazuri desprinse din viaţa de zi cu zi, legate de familie, îndrăgostire şi dez-îndrăgostire, relaţii de cuplu, iubiri cu nabădăi, creşterea copiilor, soacre şi amante, dar şi despre şcoala copiilor şi viitorul acestora.
  • Emisiunea are un public activ, care intervine cu exemple personale şi păreri despre situaţiile puse în discuţie.
  • Invitaţii VIP nu sunt aleşi la întâmplare şi, de fiecare dată, va fi invitată o familie longevivă, care va judeca lucrurile prin prisma experienţei, dar şi vedete care au traversat, în viaţa lor, momente de cumpană, despre care vor vorbi deschis.

Rivalii - Ediţie din sezonul 2, intitulată „Căsătorie cu acte vs concubinaj”

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus