Skip to main content

Marina Almăşan prezintă o nouă emisiune la TVR 2. Când începe? Nu mai face Femei de 10, bărbaţi de 10

 
Marina Almăşan prezintă o nouă emisiune la TVR 2. Când începe? Nu mai face Femei de 10, bărbaţi de 10

Marina Almăşan nu va mai avea în această toamnă emisiunea Femei de 10, bărbaţi de 10. În schimb, va realiza un nou program. Tot pe TVR 2.

Publicitate

"Rivalii" este numele noii emisiuni care o are ca gazdă pe Marina Almăşan.

Emisiunea debutează sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 15.00 şi va fi difuzată în fiecere săptămână.

"Rivalii" este o emisiune despre "veşnicul conflict care există între generaţii, între cei vârstnici şi cei tineri, şi conflictul acesta se manifestă peste tot, începând de la copiii care ajung adolescenţi şi nu se mai înţeleg cu părinţii."

Marina Almăşan, TVR:

"Subiectul e în vogă şi nu se va demoda nicicând! Conflict între generaţii a existat dintotdeauna, iar noi i-am fost protagonişti, când de o parte, când de alta a baricadei. Tinerii se plâng că nu au loc de cei în vârstă, şi cei în vârstă se plâng de cei tineri, şi se întreabă pe mâinile cui ajunge ţara asta."

Emisiunea Rivalii va consta într-un concurs între cele două tabere: tabăra  tânără şi tabăra vârstnică. Este un concurs care va fi jurizat de vedete îndragite, precum actriţa Emilia Popescu, solistul Dan Helciug şi psihologul Eduard Puiu.

Juriul este permanent, dar se schimbă cei doi concurenţi, care sunt persoane cunoscute, în special persoanele adulte, care sunt cunoscute din diferite domenii de activitate. De altfel, şi tinerii sunt de succes, dar poate nu şi-au atins încă notorietatea.

În prima ediţie din sâmbăta aceasta va fi prezent actorul Florin Zamfirescu, din tabăra vârstnică, iar din tabăra tânăra va fi ziarista şi scriitoarea Eveline Păuna.

Marina Almăşan a fost redactor-şef al Redacţiei Muzică-Divertisment din TVR. De asemenea, a realizat şi moderat, de-a lungul timpului, emisiuni ce au înregistrat mari audienţe şi care au rămas în mintea românilor precum: Ceaiul de la ora 5Arca MarineiMulţumesc!, Planeta în jeanşi. A prezentat şi emisiunea Femei de 10, bărbaţi de 10, la TVR 2.

GALERIE FOTO:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ovidiu Ovidiu
    Scoateți o domnule din grilă pe elefanta asta. Ce îi mai trebuie? Ne așteptam la emisiunea femei de 60 cu bărbați de 33. Asta da, era o chestie
  • Acciduzzu Acciduzzu
    @An
    Cred ca nu eu sunt important aici, ci adevarul. Iar adevarul e dur, omule: TVR a ajuns la 0.0 cu audientele pe majoritatea tronsoanelor. Suntem in epoca de aur in care toti prietenii dlui PDG au venit pe pozitii entry-level prin concursuri extrem de corecte si au fost avansati brusc si pe merit in functii de decizie. Iar altii sunt mentinuti pe ecrane cu programe trase de par, fara nicio relevanta pentru public, realizate dupa standarde de pe vremea casetelor betamax. Cu asemenea colegi uite ca nu mai avem unde sa ne prabusim: am ajuns pe fundul prapastiei.
  • An An
    Acciduzzu, initialele tale de la numele real sunt T.F.? E colegial un astfel de mesaj?! :P
  • Acciduzzu Acciduzzu
    Exista multi oameni care n-au simtul ridicolului, dar Marina ii intrece pe toti. Femeia se vrea pe ecran cu orice pret, se crede o combinatie de diva sexy in pielea unei profe de divertisment, cica. In realitate e anacronica, sufera de cultul personalitatii si e regina platitudinilor si a pupincurismelor impanate cu sponsorizari. A scris mai multe carti decat a citit. Recomand lectura pe WC, pentru cine vrea sa vada ridicolul absolut transformat in maculatura. Asa dispar padurile planetei
  • R R
    Dati audientele de aseara ale emisiunii chefi la cutite
  • Canalia Pârțea Canalia Pârțea
    Nu mai scăpăm de relicva asta antipatică...

    Ireal.
  • Paun Cătălin Paun Cătălin
    Ce seriale încep pe TVR2 din 17 octombrie la 19.00 și la 23.00?

Trimite un comentariu

sus