Skip to main content

Roland Garros se vede încă cinci ani pe Eurosport

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Roland Garros se vede încă cinci ani pe Eurosport. Discovery, companie care deţine canalele Eurosport, a prelungit contractul pentru turneul de Grand Slam de la Paris cu Federaţia Franceză de tenis.

Publicitate

Noua înţelegere intră în vigoare din 2022. Partidele de tenis de la Roland Garros se vor vedea atât pe canalele Eurosport, cât şi pe discovery+, noua platformă online lansată anul trecut. Detalii, AICI

Eurosport a transmis fiecare ediţie de la Roland-Garros din 1989 încoace.

În 2021, turneul de la Roland Garros a fost câştigat de Novak Djokovic (la masculin) şi Barbora Krejcikova (la feminin).

Andrew Georgiou, Preşedinte Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Services, a spus:

„Relaţia noastră cu Roland-Garros acoperă mulţi ani, iar în tot acest timp, noi am livrat o audienţă în continuă creştere şi ne-am angajat drept un partener de încredere al FFT.

Acoperirea noastră a turneului este recunoscută drept una care ajunge la cea mai largă audienţă posibilă, integrând expertiza grozavă pe care o avem şi tehnologia inovatoare. Prin acest nou parteneriat pe termen lung cu FFT vom continua să transmitem tenisul de talie mondială de la Roland-Garros spre milioane de fani din Europa în fiecare an.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus