Skip to main content

Roland Garros ia startul în acest weekend. Toate cele 886 de meciuri se văd pe platformele Eurosport

 
Sursa foto: Eurosport/Getty Image
Sursa foto: Eurosport/Getty Image

Încep două săptămâni de foc pentru tensiul mondial. Eurosport va transmite, din 22 mai, pe platformele sale, toate partidele de la Roland-Garros, inclusiv calificările care se joacă în această săptămână, anunţă postul de televiziune

Publicitate

România va fi reprezentată la Roland-Garros de Simona HalepSorana CîrsteaGabriela Ruse şi Irina Begu pe Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosport Player. Irina BaraMihaela Buzărnescu şi Marius Copil participă în turneul de calificări în această săptămână.

Pe lângă meciurile celui mai aşteptat turneu pe zgură al sezonului, Eurosport completează conţinutul Roland-Garros cu noi formate de video-uri scurte, analize şi reportaje de la faţa locului şi din Cube, dar şi cu ştiri pe Eurosport.ro.

Scott Young, SVP Content and Production, Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus:

„Roland-Garros nu reprezintă doar punctul culminant al sezonului de zgură, dar este crema cremelor în ceea ce priveşte transmisiunile de tenis ale Eurosport, cu peste 30 de ani de istorie care ne-au oferit unele dintre momentele legendare ale sportului.”

„Pentru anul 2022, echipa noastră de experţi cu titluri de Grand Slam în palmares va aduce poveştile din teren pe ecrane. Fie că este prezentă la faţa locului sau în studioul Cube al Eurosport, echipa noastră va aduce fanilor analize complete şi îi va face să înţeleagă cel mai bine unde a fost un meci pierdut sau câştigat. Tot turneul este disponibil live şi ştim că va fi unul special pentru fanii din toată Europa.”

Novak Djokovic şi Barbora Krejickova caută să-şi apere titlurile câştigate în urmă cu un an, iar partidele de pe tablourile principale încep duminică, 22 mai, însă toată acţiunea este deja în desfăşurare la Paris.

În timp ce Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Iga Swiatek sau Simona Halep vor intra în joc de duminica, Eurosport transmite în această săptămână turneul de calificări. Mai mult, toate competiţiile de dublu şi cele în scaun cu rotile sunt transmise pe platformele liniare sau digitale. Astfel, 886 de meciuri de la Roland-Garros pot fi urmărite pe Eurosport.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ar fi fost interesant să ne spună și cine vor fi ”gazdele” din studioul Eurosport pe care il amenajeaza la Roland Garros !

Trimite un comentariu

sus