Skip to main content

Finala România are Roast, mâine seară. Comedianţii pregătesc un Flashmob în Capitală

 
Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Primul sezon România are Roast a ajuns la final. Miercuri seară va fi difuzată finala, când cele două echipe de comedianţi se vor înfrunta în Bucureşti.

Publicitate

Finala România are Roast va fi difuzată miercuri, 22 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Marmotele vesele şi Pârşii circumspecţi, cele două echipe de stand-uperi ai show-ului, se vor confrunta pentru ultima oară în acest sezon.

Oraşul ales este Bucureşti, iar Micutzu, prezentatorul emisiunii, îi va însoţi pe comedianţi pe teren, pentru prima dată. Proba finală este un… Flashmob. CIne va câştiga? Cine atrage mai mulţi participanţi.

„În finală nu veţi mai fi 5 pârşi şi 5 marmote, ci veţi fi 6 în fiecare echipă. Andrei Ungureanu şi Rikito vă vor ajuta”, le-a transmis Micutzu concurenţilor.

Astfel, tât Marmotele vesele, cât şi Pârşii circumspecţi au avut de creat o coregrafie pentru melodia emisiunii, interpretată de Loredana şi au fost nevoiţi să strângă cât mai mulţi oameni pentru a se alătura dansului lor.

Cine sunt cei 10 stand-uperi ai show-ului?

Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu şi Teo Ioniţă.

„Nu îmi place idea asta. E foarte greu să lucrezi şi să convingi oameni”, a spus Cosmin Natanticu.

În tabăra opusă, mezinul echipei, Teo Ioniţă, nu a fost deranjat de proba inedită pe care au avut-o de îndeplinit: „Am dat mână cu mână, fiindcă avem inima română, şi am plecat să înfăptuim cel mai mare flashmob din istoria România are Roast”.

Muzica este asigurată de Loredana şi orchestra Agurida, alături de Vali Vijelie, Zdob şi Zdub şi Taraful de la Vărbilău.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Dat-i afara ca au mancat banii degeaba .
  • Maxim Maxim
    Asta nu e roast, e doar o emisiune fara roast. Si fara idee. Comediantii de acolo fac prostitutie imbracati. Toata munca lor prin cluburi se duce de rapa la o emisiune jenanta facuta pentru publicul needucat care se mai uita vara la tv. Ce a ajuns umorul la tv, ce jena…
  • jk jk
    Foarte slaba si fara sens emisiunea.Ma mir ca a rezistat atat
  • Marco Marco
    Se si termina ? Debutul pe 11 Mai. Finala pe 22 Iunie. Atat ?

    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-premiera-romania-are-roast-11-mai-20703839
  • Ha Ha
    O jenă de emisiune

Trimite un comentariu

sus