Skip to main content

Romania TV trece la HD, se mută pe o nouă firmă şi din Casa Presei. „Casă nouă, firmă nouă, studio nou şi noi aceiaşi”

 
Romania TV trece la HD, se mută pe o nouă firmă şi din Casa Presei. „Casă nouă, firmă nouă, studio nou şi noi aceiaşi”

Televiziunea Romania TV se mută pe o nouă firmă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat cererea Romania TV de a muta televiziunea de pe societatea Ridzone Computers SRL, pe o nouă societate - RTV HD SRL. 

Publicitate

Cu această ocazie, reprezentantul Romania TV, Roxana Niculescu, a anunţat că televicizunea va trece în curând la emisia HD şi se va muta din studiourile actuale, pe care le-a avut încă de la înfiinţare la Casa Presei. Nu a anunţat însă noua locaţie. 

Societatea RTV HD are asociat unic pe Gheorghe Catrinel Maria, cea care este unic asociat şi la Ridzone Computers. 

Roxana Niculescu:

„Aceasta este o primă etapă dintr-o serie de schimbări pe care noi le preconizăm. Avem dosarele gata, actele gata. Ne mutăm din Casa Presei într-o altă locaţie.

Trecem la HD şi, cu aceasta ocazie, am zis să modificăm şi denumirea societăţii deţinătoare a licenţei, pentru că în public, ca să spun aşa, noi suntem RTV dintotdeauna. Acum vrem să fim RTV HD. Casă nouă, firmă nouă, studio nou şi noi aceiaşi.” 

„Nu am început să emitem nici HD, nici din altă locaţie. Până când nu avem toate documentele în regulă, nu vom face această mutare.” 

Cristina Pocora, membru CNA:

„Avea Roxana înşiruirea aia de lucruri noi, noi, noi şi speram că veţi schimba ceva pe ici pe colo ţinând cont de semnalele date de noi şi că urmare a acestor schimbări o să avem mai puţine sesizări primite pentru Romania TV şi, implicit, mai puţine sancţiuni, în acel început nou, nou, nou.”

Roxana Niculescu:

„Promit că fac acest angajament când venim la decizia de autorizare pentru noul studio şi toate cele. Acum este o chestiune juridică. Şi, da, încercăm să ne schimbăm. Promit. Cât vom reuşi, vedem la finalul anului.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus