Skip to main content

Românii au talent. LIVE. Azi încep semifinalele pe Pro TV

 
Ana Maria Mărgean - Semifinalistă Românii au talent. Foto: Pro TV
Ana Maria Mărgean - Semifinalistă Românii au talent. Foto: Pro TV

Sezonul 11 Românii au talent intră în faza finală. Din această seară încep galele live, cu faza semifinalelor. Prima gală va fi în direct pe Pro TV de la ora 20:30.

Publicitate

În total, 24 de concurenţi s-au calificat în această fază a competiţiei. Pro TV a programat două semifinale pentru show-ul de talente.

Din fiecare semifinală, cinci concurenţi se vor califica în marea finală în funcţie de voturile din partea publicului. De asemenea, Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Andra şi Florin Călinescu vor avea şi un wild-card, pe care îl pot acorda după a doua semifinală.

În finală se califică 11 concurenţi. Marele premiu pus în joc: 120.000 de euro.

Concurenţii din această seară sunt: GIM, Ana Maria Mărgean, Rareş Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoş Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii şi Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Şmighelschi şi Bianca Purice. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Asa si cealalta semifinala cand e,luni sau vinerea viitoare?Finala cand?
  • Ionut Ionut
    Chiar ca e de ras. Te lauzi ca ai avut 300 de concurenti; dar tu faci 2 semifinale cu doar 24 de concurenti ?
  • Nachos Nachos
    Majoritatea celor aleși de cine i-o fi ales, sunt cântăcioși , unu sau doi dansatori si o stand uperiță. Participanți cu numere mai spectaculoase au fost eliminați din motive de costuri sau impotența echipei de producție. Jalnic, dacă măcar unul din fostele mașinării ale spiritului pro de odinioară a privit acest sezon, cred că a râs cu poftă. RUȘINE PRO TV! Rușine Cesnavicius, Mangov și maimuța aia picată de pe altă planetă ce este producător general, nici nu știu de prin ce țară vine, a da, acolo unde se războiesc ăia acu. Îi mai dau maxim un an Pro tv ului pentru a conduce prime time-ul, flacăra se stinge tot mai mult.
  • Xenox Xenox
    Sara e din Neamț, din ce știu eu.
  • Rebeca Rebeca
    Si se lungeste emisiunea pana pe la ora 01:00. Mai bine lasa 3-4 semifinale. Nu 2.
  • didi didi
    Daria Batschi Beleca, Andrii şi Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Sara Şmighelschi. pun pariu ca astia sunt romani din aia de peste prut, care abia rup romaneste. a mai fost una la iumor sau ceva de genul cu o melodie de toata jena. si-a pierdut cetatenia dupa ce postarile ei antiromanesti de pe facebook au ajuns in spatiul public.

Trimite un comentariu

sus