Skip to main content

EXCLUSIV. Jurnalista Roxana Ciucă, de la Antena 3, a trecut la concurenţă

 
EXCLUSIV. Jurnalista Roxana Ciucă, de la Antena 3, a trecut la concurenţă

Roxana Ciucă a schimbat postul. Jurnalista, care s-a despărţit de Antena 3 recent, după opt ani, a bătut palma cu o nouă televiziune de ştiri. 

Publicitate

Ciucă va trece la Romania TV, tot ca reporter special. Contactată de Paginademedia.ro, Roxana Ciucă a confirmat informaţia. 

Amintim că Roxana Ciucă a părăsit Antena 3 la jumătatea lunii martie, după cum a relatat Paginademedia.ro, după o colaborare de opt ani cu televiziunea de ştiri a familiei Voiculescu. 

Carte de vizită

Roxana Ciucă este absolventă de Jurnalism, cu un master în comunicare la SNSPA. A lucrat în presă la OTV, unde era prezentatoare, iar în paralel lucra şi în biroul de presă al Primăriei Sectorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu Piedone. 

Apoi a lucrat la Realitatea TV, iar din 2014 s-a alăturat Antenei 3. De-a lungul timpului ea a avut rol de reporter special, dar a fost şi prezentatoare de ştiri.

Citeşte şi:

ULTIMA ORĂ. Cel mai vechi reporter de la Antena 3 părăseşte postul TV

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • *** nu isi mai avea locul la propaganda pentru penali si pentru procesele escrocilor lui voiculescu. Mare paguba in ciuperci, fiinta va presta muzerii dincolo.
 • ”Decizia de a pleca de la Antena 3 imi apartine in exclusivitate. Am stabilit cu conducerea sa ocup o anumita functie in perioada imediat urmatoare, iar mai apoi am fost anuntata de un sef ca pe functia mea vine o alta tanara.

  Dupa 8 ani de fidelitate, de munca, devotament, de ura la adresa mea din cauza postului la care am lucrat, este revoltator sa fiu mintita, batjocorita si umilita”, a declarat Ciucă.
  Ciolanul bată-l vina !!!
 • Ce, ma, Curteanu cu d-astea se ocupa? :))) Ca n-a facut nimic in viata nu o preocupa?
 • Nu mai muri de grija altuia ca știi ce esti

  Lasa ca a zis un mare adevar postacule. Antenuta Zero mereu locul 3. Batut si de turcisme pe comercial...
 • Ciucă, belește ochi la curtence și pîrvulence, ca e sefele bârfelor.
 • Din acest moment localitatea unde s-a rasturant carul cu proști Caracalul are două mega jurnaliste: Simona Gheorghe si Roxana Ciucă, colege la măCiucă la RoTV.
 • Roxana Ciucă tu o sa fii următoare ***Ă ca așa le fac cele două mimoze protejate de Chelemen pe toate nou venitele.
 • Ciucă ai grije la curtence că o să bage in malaxorul bârfelor din secunda 2.
 • @Mile
  Basescu și Felix Voiculescu au împreuna aceeași trecut (Fosta securitate) mai puțin la președinția României unde dragul Felix doar visează de altfel cum visează și la locul unu in televiziune! Dar locul 1 pentru antena 1 e de domeniu SF puteți doar visa in rest antena 1 mereu aproape de kanal D dar rar peste kanal d (locul 2)
  Antena 1 mereu locul 3!
 • Când treci de la antena 3 la România tv nu-i nicio schimbare! Tot aceeași trust sub influența PSD!

Trimite un comentariu

sus