Skip to main content

O nouă eliminare în echipa Faimoşilor de la Survivor. „Medicul a hotărât că nu mai poţi face faţă traseelor”

 
O nouă eliminare în echipa Faimoşilor de la Survivor. „Medicul a hotărât că nu mai poţi face faţă traseelor”

Două eliminări în două săptămâni în echipa Faimoşilor de la Survivor (Pro TV). Este vorba despre Roxana Ciuhulescu, eliminată din show din considerente medicale, după cum a anunţat în ediţia de marţi seara prezentatorul show-ului Daniel Pavel. 

Publicitate

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee şi să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te priveşte, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poţi face faţă traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poţi face faţă eforturilor colosale pe care le depun adversarii voştri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară şi eşti eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel. 

Echipa Faimoşilor va mai pierde un membru (al treilea) şi în ediţia din această seară, după ce Andreea Tonciu, Otilia Billionera şi Robert Niţă au fost propuşi spre eliminare de către colegi. Publicul va fi cel care va decide prin vor cine pleacă şi cine rămâne în show. 

Amintim că în ediţia de săptămna trecută Xonia a părăsit show-ul de aventură de la Pro TV.

Tot atunci şi echipa Războinicilor a pierdut un membru, acesta fiind descalificat. Liviu Mihalca (dansator profesionist) s-a retras din competiţie. El a spus, în timpul emisiunii, că nu s-a adaptat „regimului” din Dominicană. 

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor

 

 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Comentatorul Comentatorul
    @Ana
    Sebastian Chitosca, Stefan Ciuhulescu. Ei au fost printre cei mai buni de la Faimosi, alaturi de Zanni
  • Ana Ana
    Ce sportivi a adus anul trecut Kanal D ? Ca nici concurenții de anul trecut nu au fost cine știe ce. Multe fete refuzau să intre in apa! Anul ăsta, la Pro tv, s-au dat inclusiv probe de înot pentru toți concurenții!
    În afară de Cosmin Stanciu și Ana Porgras, care a venit pe parcurs, după vreo lună, nici Kanal D nu a adus sportivi sau celebrități capabile cu adevărat.
    Pe cine ați vrea să vedeți în competiție?
    Eu cred ca Adrian Nartea ar fi foarte bun, și are și mulți fani care îl vor la Survivor. În plus, și el pare dispus sa meargă.
    O fată sigur vor aduce, pt ca s-a accidentat Roxana.
    Care e vârsta minima de participare la Survivor? Cred ca David Popovici ar fi foarte bun, dar are 17 ani. Theo Rose ar aduce mai mulți telespectatori, și cred ca ar fi și bună.
  • Comentatorul Comentatorul
    @RzV
    Foarte corect. Pro a adus doar nume, nu sportivi sau celebritati capabile cu adevarat. Ca ne place sau nu, Jador, asa scandalagiu cum era, pe traseu in comparatie cu actualii Faimosi cred ca fluera. Poate TJ Miles sa fi fost un contracandidat pe masura. E trist! Sa se incerce aducerea se gimnasti!
  • RzV RzV
    Un fail total la capitolul selectie care aduce doar pierderi pentru organizatori. Aduci concurenti pe care ii pierzi din primele saptamani si care vor necesita inlocuiri cu alti oameni. Nu mai bine cautau mai intens oameni mai bine pregatiti pentru asemenea show decat sa ii plimbe degeaba pana in Dominicana.
  • geo geo
    Chiar nu inteleg pe ce criterii au fost alesi unii, chiar nu au fost ”cautati” medical sau psihologic...un ”razboinic” s-a dat lovit după prima proba si s- acerut acasa, la mamica probabil.
    Ciuhuleasca a fost nevoita sa se retraga, din motive medicale cică, si le-a spus colegilor ca: ”în trecut i-a fost extras lichid de la rotula stângă, iar de atunci are probleme”. Robert Niță, altă ”vedetă”, are o problema la spate pe care a avut-o si in trecut si recunoaste ca pe plan sportiv este cel mai slab din echipă. Si nu s-ar supara daca ar fi eliminat !

Trimite un comentariu

sus