Skip to main content

Ruxandra Săraru revine în televiziune. Va modera o emisiune. Preşedintele Senatului la prima ediţie

 
Foto: A7TV
Foto: A7TV
Ruxandra Săraru, membru în Consiliul de Administraţie al postului public de radio, revine în televiziune şi va modera o emisiune.
Publicitate
 
Ea va avea o producţie la televiziunea A7 TV, care se află în lista must carry din 2021. Ruxandra Săraru va modera un talk show - „Faţă în faţă cu Ruxandra Săraru”.
Prima ediţie: sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 21:30.

 
Prima invitată a Ruxandrei Săraru este Anca Dragu, preşedintele Senatului României. Dragu a vorbit despre cariera de politician, despre perioada în care a devenit Ministrul Finanţelor în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş, dar şi despre viaţa personală.
 
În cadrul acestei emisiuni vor mai fi invitaţi din domeniul politic precum Teodor Meleşcanu (fostul ministru de Externe), Allen Coliban (primarul Braşovului) şi Vasile Dîncu (senator PSD).

Despre Ruxandra Săraru

Ruxandra Săraru, fiica scriitorului Dinu Săraru, şi-a început cariera în radio şi televiziune 1990. Ea a lucrat la Radio Total şi la Radio România Actualităţi, iar în 1996 a intrat la Pro TV. 
 
La postul condus atunci de Adrian Sârbu a realizat emisiunea „Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!”, apoi s-a mutat pe Acasă TV cu producţia „Acasă, cu Ruxandra Săraru”. Săraru a lucrat şi la TVR, unde a prezentat „Vip Magazin”.
 
De aproape 20 de ani, lucrează la Radio România, unde a a realizat emisiuni şi avut, printre altele, poziţii precum: Consilier al preşedintelui (2011-2014), director de marketing (2008-2011) , preşedinte al Fundaţiei Radio România.
 
Este membru în Consiliul de Administraţie al Radioului Public, începând din 2017, fiind propusă de partea PSD.
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    ma tristu7le,cum pm tale,lasi comentariul ala de la 15.46,sa fie public??? *** de deontolog ***...chiar nu ti-e rusine?
  • Flo Flo
    Un profesionist desavarsit. E nevoie de talk-show-uri de calitate si de bun-gust in audiovizualul romanesc.
  • Alex Alex
    Am crescut cu emisiunile Ruxandrei Sararu si ma bucur enorm sa vad ca s-a intors in televiziune intr-o perioada in care mass media este invadata de cancan-uri si incultura.
  • Varanu' Varanu'
    Asta face la Radio Romania Actualitati o emisiune, "Oameni care misca Romania". Marea majoritate a invitatilor sunt ori medici (de care probabil are nevoie si le face asa reclama), ori simpatizanti sau membri PSD. Exceptiile le numeri pe degetele unei maini. Unul dintre cei care "misca Romania" lui madam Sararu - acum vreo doi-trei ani, in "epoca Dragnea" - a fost Adrian Ursu, de la Antena 3 (ca sa vedeti cam care-i sunt invitatii)...
  • didi didi
    bai... cand arati ca o bufnita pensionara supraponderala, iti vezi de treaba in alta parte decat in fata camerelor de luat vederi... eu nu neg meritele doamnei, ci adecvarea... mai era pe vremuri un nene la tvr care facea o super emisiune - pentru vremea aia - dar care era total respingator pentru ecran, ma refer la liviu tudor samuila.
  • Iuli Iuli
    De unde are bani această televiziune ? Nu apare în Top50 TV.

    Am văzut că Ani Crețu are și ea emisiune la acest post.

Trimite un comentariu

sus