Skip to main content

Cine este Rux, de la Sunt celebru. Câştigătoarea Bravo, ai stil, concurentă în noul show de la Pro TV

 
Cine este Rux, de la Sunt celebru. Câştigătoarea Bravo, ai stil, concurentă în noul show de la Pro TV

Ruxi este concurentă în noul sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. O cheamă Roxana Erdei, este din Satu Mare, şi activează în zona de online de ani buni, unde s-a remarcat prin clipurile sale amuzante şi isteţe. Faima ei a crescut anul acesta după ce a câştigat marele premiu în emisiunea Bravo, ai stil! de pe Kanal D. 

Publicitate

A făcut parte din proiectul online LikeOne, alături de Creaţa. Cele două au devenit faimoase prin tot felul de filmuleţe amuzante care s-au viralizat pe Facebook, Instagram sau YouTube, interpretând tot felul de presonaje şi ironizând situaţii din viaţa de zi cu zi. În 2017, cele două s-au despărţit.

Între timp, ea a dezvoltat şi o pagină de Instagram, Rux.si.opulenta, unde a adunat peste 500.000 de fani.

Dar are şi o pagină de TikTok cu peste 740.000 de urmăritori şi aproape 900.000 de fani pe YouTube, unde a creat sute de clipuri comice.

Rux a rămas în zona de comedie şi continua să creeze clipuri amuzante. Unul dintre acestea fiind „Hello poor people”, în care sunt ironizaţi cei care au făcut o obsesie din a fi bogaţi şi din a mima bogăţia.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul şi în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăţia. Eu nu iau la mişto persoanele, ci societatea”, a mărturirit Rux.

A fost concurentă în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities, de pe Kanal D, show pe care l-a şi câştigat la începutul lui 2022.

În trecut a apărut şi ca personaj în emisiunea Chefi la cuţite de pe Antena 1.

Rux, despre show-ul Sunt celebru:

„Am acceptat provocarea Sunt celebru, scoate-mă de aici pentru că este ceva nou pentru mine şi am vrut cumva să experimentez şi partea asta a vieţii pentru că în ziua de azi nu prea ai şansa să trăieşti atât de izolat şi în condiţiile alea. 

Am vrut să văd cum sunt eu ca om în lipsa confortului penrru că sigur sunt altcineva! Vreau să văd dacă sunt un om naşpa sau un om mişto”, a declarat Rux. 

Despre emisiune

Formatul Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV după o pauză de şapte ani. 12 vedete trăiesc în condiţii extreme într-o tabără special construită în junglă. Concurenţii participă la tot felul de provocări pentru a-şi asigura hrana şi a evita să fie eliminaţi.

Anul acesta, concurenţii care au intrat în show sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriţă, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu şi Cornel Palade.  

Show-ul îi are prezentatori pe Cabral (care a fost şi în primul sezon)şi pe Adela Popescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus