Skip to main content

„Scenă deschisă”, o nouă emisiune, de tip podcast, sâmbăta seara târziu la Digi 24. Adelina Pestriţu, prima invitată

 
Adelina Pestriţu, prima invitată a emisiunii „Scenă deschisă". Sursa: Facebook/Adelina Pestriţu
Adelina Pestriţu, prima invitată a emisiunii „Scenă deschisă". Sursa: Facebook/Adelina Pestriţu

Televiziunea Digi 24 anunţă o nouă producţie, tip podcast, care va fi moderată, pe rând, de toţi jurnaliştii canalului. Emisiunea „Scenă deschisă” va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00.

Publicitate

Ediţia de debut, din 19 martie, va fi prezentată de Teodora Tompea, iar prima invitată este Adelina Pestriţu, potrivit unui comunicat al postului.

Interviurile televizate realizate de moderatorii Digi 24 vor avea loc într-o atmosferă relaxată şi cu un decor modern, au mai spus reprezentanţii televiziunii.

Invitaţii vor fi din domenii variate, iar emisiunea va avea o durată de o oră.

Teodora Tompea, prima jurnalistă care va prezenta producţia:

,,Mă bucur că am onoarea să deschid seria emisiunilor ,,Scenă deschisă".

Am fost captivată, încă de la început, de provocarea de a-i descoperi într-o altă lumină pe invitaţi. Cred că va fi o emisiune care ne va surprinde pe toţi“.

Până în prezent s-au înscris pe lista prezentatorilor Anca Dumitrescu, Ioana Ciurlea, Oana Zamfir şi Simona Ţăranu. Însă sunt aşteptaţi să participe în acest proiect şi alţi jurnalişti seniori şi prezentatori, precum Mihaela Brazdeş, Andreea Braşovean, Andreea Bratu, Cătălin Nunu, Adrian Cojocaru, Carla Tănasie şi Andreea Georgescu.

Iar printre invitaţii care au fost anunţati că vin la Scena Deschisă sunt regizorul Florin Piersic junior, sociologul Gelu Duminică, autorul Emil Dobrovolschi, cercetătorul Mircea Iliescu şi preotul Vasile Ioana.

Emisiunile vor putea fi urmărite şi online pe pe site-ul digi24.ro, în secţiunea „Emisiuni”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AB AB
    ***
  • maria maria
    De ce sa-l chemați pe Andrei Pleșu, Paleologu, CTP ‼️ să vine Adelina.
    H
  • maria maria
    Ce s-a asculti la Adelina Pestritu! Cât îi tariful ei la o partidă
  • Razv Razv
    In loc de podcast uri si interviuri cu ***.. Adelina partz (Interviul asta ii creste cota de influencer si preturi... Inainte parca lua 5k pentru o partida). Mai bine ar baga un documentar sau un film romanesc, de calitate (nu BD sau margelatu).. Ps. Nu poți sa ai 2 interviuri cu Tudor Gheorghe intr o sapt (digi si antena 3).
  • Nivelica Nivelica
    Sa introducă fierbinteni sa scadă nivelul

    E deja scazut nivelul la Antenuta Zero. Nu vezi ca nu se uita nimeni ? Are 3-4 rating comercial. Pentru ca e scazut nivelul la Antenuta Zero.
  • Mile Mile
    Sa introducă fierbinteni sa scadă nivelul
  • Mile Mile
    Bravo devin moderni și public bun
  • Ciocolatu Ciocolatu
    Gata cu Digi 24! Nu mai poate să fie numit post de știri, ci un post generalist!

    În curând, va deveni Digi One pentru că știrile lor sunt reluate 24 din 24 de ore, au emisiuni mai mult de caracter divertisment și nu informativ, la Digi One vedem același prezentatori, realizatori, jurnaliști seniori și reporteri obositori și plictisitori de la Digi 24 într-un post generalist, nu vor mai fi plecări de la Digi 24, deci dezvăluirile mele cu plecările de la Digi 24 s-au eșuat și sunt false, nu mai pleacă nimeni, ci vor rămâne la viitorul Digi One.

    Dacă Digi 24 ar deveni Digi One, va depăși audiența posturilor Prima TV, care a devenit un eșec după ce Adrian Tomșă a preluat postul Prima TV și a falimentat cu tot, Prima TV de astăzi are doar idei falimentare marcă Tomșă, grafica și promo-uri făcute de amatori, val de plecări și concedieri, salariile se întârzie cu o lună și emisiuni de umplutură și Național TV, care este în moarte clinică din 2009 și dă doar știri fără prezentator cu un singur jurnal și în timpul jurnalului, mai au doar vreo 2-3 reporteri în echipă și apar mai mult la încheierea jurnalului, reluări la greu, filme și seriale indiene și mai nou, au început să bage și seriale italiene din câte știu eu.

    Digi One va avea conținut de calitate față de Antena 1, care încă mai sunt în top 3 și vor să copieze ideile, emisiunile și grila de la PRO TV, iar pentru Prima TV și Național TV vezi mai sus. La emisiunile Digi One, vedem același prezentatori, realizatori, jurnaliști seniori și reporteri obositori și plictisitori de la Digi 24 care spun știri repetate și reluate 24 din 24 de ore, știrile Digi One vor fi în același studio de la Digi 24 dar cu schimbări, am spus mai sus că nimeni nu vor mai pleca de la Digi 24, vor fi păstrați pentru viitorul Digi One!

    Adevăratele posturi de știri din România sunt Antena 3, România TV, Realitatea Plus și B1 TV, iar Digi 24 nu se mai poate numi un post de știri, ci unul generalist! Pe viitorul Digi One, vom vedea știri (care include știri naționale și știri internaționale, știri din sport și meteo, iar la buletine de știri de dimineață vor avea și horoscop), emisiuni de divertisment, emisiuni de cultură, emisiuni pentru copii, talk show-uri, filme, seriale, documentare, desene animate și altele, vor fi de toate feluri, deoarece este un post generalist. În rest, pe Digi One vom vedea și publicitate, și promo-uri, și mesaje de interes public, și teleshopping.

    Momentan tratați ca un zvon, nu este confirmată oficial, dar mai vedem până la vară dacă Digi 24 va deveni Digi One. Începând din anul ăsta, Digi 24 a devenit oficial un post generalist după 3 ani de când avea ca un plan să devină post generalist și a devenit de fapt, unul infotainment. Nici măcar nu mai mă uit la Digi 24, a devenit un post de umplutură și în fiecare zi, când dau la Digi 24, văd același prezentatori, realizatori, jurnaliști seniori, reporteri și alții care sunt obositori și plictisitori.
  • Ciocolatu Ciocolatu
    Mai bine ar face un talk show cu subiecte de dezbatere cu Pândaru ca moderator decât o emisiune tip podcast. Tot 0.0 audiență fac, dar nici măcar Digi 24 nu mai poate să fie numită un post de știri dacă tot au adus o emisiune tip podcast.

    Poate Pândaru dacă ar avea un talk show cu subiecte de dezbatere, îl pune la bătaie cu emisiunile În fața națiunii de la Antena 3 și Ultima oră de la România TV. Va fi lider la comercial pentru posturile de știri dacă s-ar întâmpla asta cu idea mea.

Trimite un comentariu

sus