Skip to main content

FOTO. Nou look pentru canalul TV1000. Are un logo „proaspăt”. Fight Club şi The Revenant, printre noutăţile de Sărbători

 
FOTO. Nou look pentru canalul TV1000. Are un logo „proaspăt”. Fight Club şi The Revenant, printre noutăţile de Sărbători

FOTO. O nouă înfăţişare pentru postul TV1000. Televiziunea are un nou logo. De asemenea, se anunţă şi noutăţi luna aceasta. 

Publicitate

Pe lângă sigla reîmprospătată, staţia TV vine şi cu un nou pachet de elemente de branding on-air, social media şi digital. 

Au fost dezvoltate şi executate în întregime de către designerul de creaţie Keith Livingstone. Schimbarea va fi vizibilă începând de astăzi, 8 decembrie. 

Scopul modificărilor a fost în principal, spun oficialii televiziunii, pentru un aspect mai „limpede” şi „mai simplu”. 

„Noul logo a fost conceput pentru a fi întâi de toate digital, imprimând prospeţime şi îndrăzneală mărcii, cu un aspect simplu, limpede, premium”, explică tot ei. 

VIDEO. Un nou look pentru TV1000

Fight Club, The Revenant şi Noah, printre altele, în decembrie

Alături de noua înfăţişare sunt anunţate şi multe filme în decembrie. Printre cele mai importante titluri difuzate pe tot parcursul perioadei festive se numără The Internship, cu Vince Vaughn şi Owen Wilson, trilogia House Party cu Christopher Reid şi Christopher Martin.

Au premiera pe parcursul a trei nopţi consecutive, între 7 şi 9 decembrie, la ora 22:00.

What Happens in Vegas, cu Cameron Diaz şi Ashton Kutcher, se vede luni, 13 decembrie, la ora 21:00.

În plus, franciza Big Momma va fi difuzată pe tot parcursul zilei, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 16:00, iar Magnolia, cu Tom Cruise şi Julianne Moore, va fi difuzată luni, 27 decembrie, la ora 22:00.

Sezonul Comediei, în fiecare seară până în 19 decembrie, prezintă o selecţie de filme ca The Legend of Ron Burgundy, Pineapple Express, Adventureland, Down With Love şi The Informant.

Mai sunt şi titluri difuzate în fiecare zi, începând cu 20 decembrie.

Între ele, se numără Fight Club, The Revenant, Unforgiven, Noah, The Lost Boys, L.A. Confidential, Philadelphia, The Big Short şi Revolutionary Road.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • emanuel emanuel
  cand s-a cumintit si nu mai difuza prostiile alea sexy-erotice noaptea mi-a placut si l-am introdus alaturi de hbo si cinemax mult timp dar cand am vazut ca a dat-o cu reclame adios pa ! asa a ramas si acum . pacat ca avea filme artistice vechi foarte bune !
 • Cristy Nedelcu Cristy Nedelcu
  SD sfârşit de 2021
 • Daniel Daniel
  Exact asa este cum zice Crisi. dupa aproape douazeci de ani de la lansarea tehnologiei HD, mai avem posturi tv SD, mie mi se pare de necrezut. Mai ales la kanale care difuzeaza numai filme si nu necesita cinestie ce logistica. Pe urma mai exista si rigiditatea operatorilor de cablu care foarte greu baga varianta HD( vezi rds care nici acuma nu are B1TV in HD). Hai sa fim seriosi? Cine mai are un televizor cu lampi? in ziua de azi? Pe digital ar fi cazul ca posturile care au emisie HD sa nu mai fie si in SD. Eu de multe ori renunt la filmele pe care nu le pot viziona in HD.
 • Cristi Cristi
  Eu aș fi considerat mai prioritar lansarea unei variante HD - e curios cum celelalte din grup (Explore, History, Nature, Epic Drama) au HD la toți operatorii, iar TV1000 a fost sărit și lăsat în SD...

  Aceeași situație și pt. DIVA care nu știu cât mai așteaptă pt. HD - programul din preajma Crăciunului este unul bun an de an, dar degeaba dacă SD.
 • Leo Leo
  Au marit fontul si i-au bagat "bold" si gata treaba! Nimic nou, exact la fel...

Trimite un comentariu

sus