Skip to main content

„Se strigă darul” din nou, la Kanal D. Plus un nou sezon „Ochii din umbră”

 
„Se strigă darul” din nou, la Kanal D. Plus un nou sezon „Ochii din umbră”

Luna februarie aduce emisiuni noi la Kanal D. Postul turcesc de televiziune readuce pe ecran două reality-show-uri „cu tradiţie”. 

Publicitate

Este vorba despre emisiunea „Se strigă darul”, prezentată de Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru, şi despre „Ochii din umbră”, prezentată de Ernest. 

Ambele emisiuni vor debuta sâmbătă, 12 februarie. Se strigă darul se va vedea de la ora 20.00, în timp ce Ochii din umbră a fost programată de la ora 22.00. 

Mihai Mitoşeru:

„Distracţia e maximă, suntem alături de miri şi de familiile lor, veţi vedea că au profitat de fiecare ora de petrecere! Graţiela se descurcă foarte bine, ceea ce mă nelinişteşte; am un adversar puternic. Dar dacă ai cu cine să concurezi, parcă tragi şi tu mai tare ca să fie plină lada de zestre.”

Graţiela Duban:

„Am foarte mari emoţii, este un proiect foarte drag mie! Îmi plac foarte mult nunţile, e o ocazie să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur alături de ei. Şi am un coleg pe care mă pot baza, Mihai, care este foarte competitiv! Toată echipa este foarte faină, mă simt ca într-o familie. Sunt fericită că fac parte din acest proiect”, spune Graţiela Duban.

Totodată, Ernest (foto) spune despre noul sezon „Ochii din umbră” că „natura umană nu încetează să ne uimească”. 

„E interesant, de multe ori şocant, cum pot oamenii gândi una şi spune sau face altceva. Veţi fi suprinşi să aflaţi nişte poveşti absolut şocante despre semenii noştri, în noul sezon Ochii din umbră. Natura umană nu încetează să ne uimească”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Slab te cunosc de undeva e presus

  La pensionari e presus. Pro e cu tineretul cu oamenii cu educatie.
 • Emisiuni care vor ține Kanal D în clasamentul de jos a audiențelor slabe !!
 • Nicolai, noul sezon am înţeles că o să fie LIVE, iar concurenţii vor sta în casă. O să fie un fel de Mireasă pentru fiul meu, dar cu puţine reguli, iar concurenţii pot să plece din casă oricând numai să nu se întâlnească.
 • Ultima data parca era prin 2019, dar in ultimul sezon parca erau putine episoade.
 • @ABC+ Mulțumesc de răspuns. Știi cumva dacă concurenții vor sta pe toata durata competiție în casă?
 • Nicolai, casa PD este la Bucureşti, sezonul 5 revine cu Andreea Mantea din Martie.
  Sezonul 4 a fost un mare eşec pentru turcii de la Kanal D, cel mai scurt sezon + aducerea concurenţilor din sezonul 3 ca invitaţi doar pentru a mări cifrele audienţei.
 • Despre Puterea Dragostei nu scrieți? Sezonul în curs se termină pe 13 februarie, iar din sezonul următor revine Andreea Mantea.
  Știe cineva unde va fi casa P.D?
 • Înseamnă că emisiunea Andreei Mantea iese din grilă, oficial.

  @A1, Ernest a fost tot timpul în cursul săptămânii, de la 13.00, la "În căutarea adevărului".
 • Cică natura umana nu încetează sa ne uimească, dar emisiunea aia e fake! Nu e expirata deja?
 • Se strigă darul, sezonul cu Grațiela fusese programat inițial pentru toamna trecută, Kanal D făcuse reclamă și la TV, dar brusc l-au reprogramat fără niciun motiv. Știe cineva de ce?
 • Chiar mi-era ”dor” de Ernest si de ficțiunile lui de 2 bani... apropo, oare de cati ani nu a mai fost pe post, ce o fi făcut între timp. Văd că la ăștia de la Kanal D se poartă ciorba reîncălzită !

Trimite un comentariu

sus