Skip to main content

Cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr jurat de la Imperiul leilor

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Odată cu starul celui de-al treilea sezon al emisiunii Imperiul leilor, show-ul aduce pe scaunul juraţilor unul dintre cei mai tineri antreprenori români. 

Publicitate

Sebastian Dobrincu, milionar la doar 23 de ani, este unul dintre noii juraţi de la Imperiul leilor. Al doilea este Dr Wargha Enayati, fondatorul reţelei private Regina Maria. Cei doi juraţi vin în locurile lăsate libere de omul de afaceri Mohammad Murad şi de antreprenorul Bogdan Micu. 

Cine este Sebastian Dorbincu, noul jurat de la Imperiul leilor?

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piaţa de digital marketing şi care are în portofoliu clienţi precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack, anunţă Pro TV.

A intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. A renunţat la cursurile Universităţii Standford după ce a ajuns în Silicon Valley, locul în care şi-a stabilit primul sediu al companiei. A fost numit ”Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” şi unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes.

Exmatriculat dintr-un liceu din Bucureşti, Dobrincu a ajuns student în SUA

Şi-a deschis primul business încă de pe vrema când era pe băncile liceului, în Bucureşti, iar faptul că a ales să se ocupe mai mult de antreprenoriat decât de şcoală i-a adus şi o exmatriculare. 

„Eu eram într-o clasă specială pentru olimpici, trebuia să particip la olimpiade şi concursuri constant, iar faptul că începusem să lucrez deja la afa­cere nu-mi mai lăsa suficient timp. Pentru participare trebuia să fac şi pregătire, iar asta îmi lua mult timp, în clasa a X-a, a XI-a studiam câte opt ore pe zi doar pentru concursurile respective, pe lângă orele de la şcoală şi restul. Şi în acest context a apărut un conflict care a luat amploare, încheiat până la urmă cu exmatricularea”, a povestit tânărul antreprenor pentru revista NewMoney.ro.

Din cauza exmatriculării, nu a mai putut da bacalaureatul în România, aşa că l-a dat pe cel internaţional, la Londra, iar ulterior a intrat la o facultate la New York. 

„Planul meu iniţial era să ajung din start în Silicon Valley, în California. Însă, cum facultăţile de acolo nu oferă burse studenţilor internaţionali şi cum nu prea aveam bani pe atunci, m-am înscris la New York ca să pot să fac primul pas în Statele Unite. La New York Institute of Technology, şcoală mare pe tot ce ţine de computer engineering, software şi aşa mai departe, a mai povestit el pentru NewMoney. 

A cochetat şi cu zona muzicală. În ultimii doi ani a scos mai multe piese muzicale, solo, sau alături de cântăreaţa Ioana Ignat, dar a avut colaborări şi cu producătorul Marius Moga. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus