Skip to main content

TVR are un nou şef la ştiri, în locul Oanei Popescu

 
TVR are un nou şef la ştiri, în locul Oanei Popescu

TVR 1 are un nou director interimar la ştiri. Este vorba despre Dorin Muntean, care a fost numit în noua funcţie, ieri, de Dan Turturică (şeful TVR). 

Publicitate

Dorin Muntean vine în locul Oanei Popescu, care a decis să părăsească funcţia din motive personale, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Oana Popescu fusese numită pe această funcţie în urmă cu un an, în mandatul Doinei Gradea. De altfel, ea a mai îndeplinit această funcţie şi în trecut

Dorin Muntean a fost, în ultimul an, la rândul său în echipa de conducere a ştirilor TVR. El a îndeplinit funcţia de producător executiv la ştiri. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Eu, din motive subiective, am renunțat la a mai urmări TV-ul clasic, și m-am orientat către cele câteva posturi de televiziune pe care le pot urmări online, și ocazional ascult principalele posturi de radio.

    Jurnalul TVR, de pe TVR1, urmărit prin TVRplus.ro, este principala mea sursă de informare.
    .
  • Ria Ria
    Marmotelor de la Stiri le ar trebui un consilier de imagine. Sunt respingatoare si respingatori toti cei care apar pe post, de la moderatori la jurnalisti de teren. De la tunsori, culoarea parului, haine, pantofi, bijuterii, pana la inflexiunea vocilor si gesturi, totul este de o vulgaritate si de un "țățism" duse la extrem. Sa nu uit decolteurile ca din clipurile maneliste ale Alinei Stanciu si Edei Marcus. Totul este despre ei si despre ele, prin studiouri vorbesc mai mult ca invitatii. Mai nou(sau mai vechi), tvr este un "cimitir al elefantilor".
  • Sinistra Livia Pila Sinistra Livia Pila
    Aceasta Livia Șerban Iancu este de un tupeu nemărginit. După ce a fost complicea lui Cristache, firesc era sa fie evacuata. Sa i se ceara sa se retragă. Or, ea zburda ca și cum nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase. Cu astfel de personaje plănuiește Turturica sa relanseze TVR?
  • Livia Pilă Livia Pilă
    Oare domnul Turturica ( când îi pronunț numele nu am cum sa nu ma gândesc la poezioara Amărâta turturea) citește aceste postări? Nu se amărăște când vede că telespectatorii îi intuiesc ușor dedesubturile tuturor mișcărilor sale? Adica știu că TVR a devenit o oficină liberală, Aceasta însemnând că nimeni nu va da nici pe mai departe nici măcar doi lei pe postul public. Iar pe sărmanul lui șef nici măcar atât! Mult succes în operațiune, copie palidă a lui Lăzescu! Ia-te de mâna cu Prisecariu, Avramescu, Costache, lărgește cercul și adu-i în dans și pe Lidia Moise, Adelina Rădulescu, Ioana Lupea, Mircea Marian, chiar și pe Rodica Culcer. Dansați pe cadavrul TVR! Și nu uitați să o poftiți la pomană și pe Irina Radu care tocmai s-a reîntors din Albania. Cu forțe proaspete.
  • Paco Paco
    Stirile TVR e un departament compromis profesional. Ionut Cristache (leafa de 520 milioane) si penibila producatoare Livia Serban Iancu (leafa de 120 milioane) au *** sistematic in prime time, pe durata unui cincinal, orice fel de norme etice si de bun simt jurnalistic. El a plecat pe facebook, ea a ramas sa ne dea lectii de profesionalism cu titluri galbene ca la RTV si urlete guturale prin regie. Alex Costache e goarna DNA, un fel de Silviu Manastire fara costum, obiectivitate zero. Ramona Avramescu, iubita lui Costache, e vuvuzeaua comoda a lui Klaus Iohannis, plimbata prin toate zaiafeturile posibile de unde, evident, nu transmite decat platitudini de 2-3 minute. Madalina Radulescu asteapta sa apara vreun nou Sassu sau sa prinda puteri Varanul, ca sa mai apuce vreo sinecura cu care sa-si justifice si ea salariul de 110 milioane. Dorin Muntean si Razvan Tiniche sunt baietii lu' tata, respectiv lu' mama, dupa cum Oana Popescu era fata lu' tata (alta facatoare de nimic pusa prin toate functiile posibile). Marius Popescu ar fi bun de Viata Satului, la predat lectii de dat cu sapa, ca de MAI se ocupa Sf Petru. Dragos Porojnicu e cel mai amuzant: se straduieste sa para Larry King, dar isi incheie liveurile dupa maxim trei fraze pt ca nu poate mai mult, spre hazul general al cameramanilor.
    (to be continued)
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Dorin Muntean va sta cel mult o luna-doua. Viitorul șef va fi Cătălin Prisecariu. Un tovarăș verificat din vremea regimului Băsescu-Boc.
  • Paco Paco
    Absolut toti sefii si sefuletii Stirilor din ultimul cincinal nu au facut o stire in prestigioasele lor cariere. CA-TA-STRO-FALI. Asta e cuvantul care ii caracterizeaza pe Oana Popescu, Dorin Muntean (zis si Vicleanul), Madalina Radulescu (pupila de Varan), George Tudor, Delia Nicola, Cristian Coman (etern sef, niciodata reporter) etc. Din pacate, Dan Turturica dovedeste o impotenta profesionala incredibila mentinand aceeasi linie de incompetenta crasa.
  • Sobell Sobell
    Să meargă Oana Popescu la Digi 24. Acolo merită.
  • Mile Mile
    Oricum cheltuiți bani degeaba ha
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    Mile *** Voiculescu gădea Ciutacu etc etc!!!!
  • Mile Mile
    *** angajatule teverist
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Scuze. Am uitat-o pe neuitata Rodica Culcer. Care va veni de mana cu Lidia Moise. Poate și cu Mircea Marian . Ramona Avramescu deja își cauta prin vechea garderoba naframele.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Nimic nu e nou sub soare. Muntean a mai fost șef de vreo 3 sau 4 ori. Va fi înlocuit de Raluca Stroe Brumariu care va fi înlocuită de aceeași Oana Popescu ce ii va face loc lui Claudiu Lucaci ce se va întoarce de la ANRE, pe urma vor fi rechemati pensionarii Victor Ionescu și Paul Soloc, locul lor va fi luat de octogenarii Ilie Ciurescu și Teodor Brates. Asta e reforma lui Turturica. Rotația cadrelor.
  • Mile Mile
    Nici angajații nu se uita la ei la știri ha

Trimite un comentariu

sus