Skip to main content

Semifinalele SuperStar de pe Pro TV, filmate la Arenele Romane. Se filmează acum, se dă la toamnă

 
Semifinalele SuperStar de pe Pro TV, filmate la Arenele Romane. Se filmează acum, se dă la toamnă

Semifinalele primului sezon SuperStar România, noua emisiune din grila postului din toamnă, se vor filma în aceste zile la Arenele Romane din Bucureşti.

Publicitate

Semifinalele show-ului se vor filma pe 18, 22, 26 şi 30 august. Postul TV anunţă şi un concurs pentru fani, după cum scrie site-ul emisiunii.

Cei care vor să meargă la semifinale - filmate ca un concert cu public - se pot înscrie pe concertsuperstar.protv.ro şi pot participa la filmări dacă se află între primii 100 înscrişi.

Marius Moga, din nou jurat la Pro TV

Marius Moga s-a întors la Pro TV după trei ani. El face parte din juriul SuperStar România, după cum Paginademedia.ro a scris la începutul lunii iunie.

Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carla's Dreams - fost jurat la X Factor, pe Antena 1.

Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical SuperStar sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat Vocea României) şi cântăreaţa Raluka, fostă concurentă la Te cunosc de undeva, emisiune de pe Antena 1.

Formatul SuperStar România

La începutul lunii iunie, Pro TV a oferit câteva detalii despre formatul show-ului.

În primă fază, cea a preselecţiilor, juraţii competiţiei testează concurenţii şi cei care reuşesc să îi impresioneze merg mai departe.

Vor mai urma doua etape ale competiţei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea.

Context. Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională pentru această emisiune.

SuperStar va fi, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Showul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şi în Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în "grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune. În iunie 2011, Antena 1 anunţa că a achiziţionat licenţa show-ului Idols. 

CITEŞTE ŞI: Marius Moga se întoarce la Pro TV. În juriu la SuperStar. Alături, şi Carla's Dreams. Cine sunt ceilalţi doi?

CITEŞTE ŞI: UPDATE. Totul despre formatul SuperStar România, noul show al Pro TV

CITEŞTE ŞI: Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    În Vlad vor apărea câțiva actori noi și anume Codin Maticiuc, Silviu Mircescu și Gabi Costin. Marian sau Andreas știți cumva dacă Tudor Chirilă și Raluca Aprodu vor mai juca în Vlad?
  • Marian Marian
    Anonimul, ar trebui sa faca reclama mai multa pe pro tv si serialelor de pe pro 2
  • Anonim Anonim
    @Marian,

    Ar fi bine ca cei de la Pro sa difuzeze primele episoade pe Protv si apoi sa-l mute pe Pro2. Sa vedem ce va fi! I se face multa reclama peste tot vad.
  • Sabina Sabina
    Marian, serialul va fi pe Pro 2 ,au achizitionat si serialul İyi Günde Kötü Günde cu Elçin Sangu. MasterChef va fi la primăvară , în curând va fi anunțat juriul Românii au talent.
  • Marian Marian
    Sabina ,in curand la pro tv serialul turcesc SCORPION ., asa se aude dar eu cred ca pe pro 2
  • Sabina Sabina
    Dailen,etapele de audiții au fost filmate fără prezentator.
  • Marian Marian
    Toata ziua fac reclama la masterchef , cred ca pana in decembrie tot preselectii vor fi in schimb la RAT nu prea se mai face mai ales dupa ce a plecat Calinescu
  • Sabina Sabina
    Andreas ,semifinalele filmate la Arenele Romane vor avea prezentator?
  • Marian Marian
    Andreas, pe catastrofele de la pro din conducere nu-i intereseaza decat profitul nu si telespectatorul, nu merge il baga mai tarziu si da filme sau va merge cu emisiunea indiferent de audienta , acum sa vedem ce va iesi
  • dalien dalien
    Ce mi se pare ireal e ca inca nu s-a aflat prezentatorul emisiunii, nici dupa atata timp. E interesant ca nu se tine in studio ci intr-un "real life scenario", dar faptul ca nu se fac transmisiuni live in etape atat de avansate, in care publicul sa isi voteze favoritii, mi se pare o mare greseala. Superstarul cui va fi ales, al juratilor?
  • Sabina Sabina
    Andreas,aceste semifinale vor avea prezentator?
  • Sabina Sabina
    Andreas,multumesc .
  • mark mark
    @Andreas: din motive de low-costuri; nu stiu cine e vinovatul principal, dar sper sa-si aleaga alta meserie, la cum a gestionat proiectul asta, e bataie de joc atat fata de concurenti, cat si fata de angajati, deci nu cred ca vor pune osul sa mai aiba de tras inca o editie (sau mai multe)
  • Andreas Andreas
    E ca și distrus și acest format din motive de costuri. Deocamdată nu s-a decis nici măcar dacă finala va fi sau nu live. Penibil. Mă mir că îi lasă să facă de’astea. Presimt oricum că va fi un fail uriaș în materie de audiențe.
  • Sabina Sabina
    Am aflat că vor fi 4 semifinale si o finală .Sper ca finala sa fie live si să respecte cât de cât formatul original .

Trimite un comentariu

sus