Skip to main content

Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

 
Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

Pro TV va difuza, din toamnă, un nou show muzical, pentru care a cumpărat licenţa internaţională.

Publicitate

În România, emisiunea de pe Pro TV se va numi SuperStar, după un format care a avut premiera în Marea Britanie în urmă cu 20 de ani.

SuperStar va fi, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Showul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şin Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

Înscrierile pentru noul show au început deja online. Condiţia: vârsta între 16 şi 30 de ani. Linkul de înscriere, unde viitorii concurenţi îşi pot posta şi un demo, aici.

În mod normal, în toamnă, Pro TV difuza talent-showul Vocea României, după formatul The Voice. Anul trecut, în pandemie, Pro TV nu a difuzat Vocea României.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au răspuns la întrebarea dacă, din toamnă, vor fi pe post ambele formate muzicale. "Este prea devreme să vorbim de emisiunile din toamnă", a fost răspunsul.

The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în "grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune. În iunie 2011, Antena 1 anunţa că a achiziţionat licenţa show-ului Idols.

Spunea atunci Antena 1 (care nu a mai produs show-ul), că "formatul care va fi transmis de Antena 1 in primavara lui 2012 aducea postului de televiziune Fox, apartinind grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumatate de ora".

Citeşte şi: EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

Citeşte şi: Antena 1 a cumpărat licenţa pentru show-ul Idols

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andra Andra
    A cata emisiune din cele " N" talent-show-uri promovate de-a lungul anilor e si asta? Macar de-ar face ceva concret cu cei care ajung finalisti in concurs, ca e plina piata de cantareti de nunti si botezuri coborati de pe scenele unor astfel de concursuri. Ca sa nu mai zic ca mai pleaca de acolo ( inclusiv castigatorii) cu bucurii de moment care apoi devin dezamagiri transformate ulterior in depresii atunxi cand realizeaza ca industria muzicala de la noi nu are nicio legatura cu realitatea de afara. Sper sa aduca un psiholog bun acolo.
  • CMG CMG
    @Valy Stefan Esti total pe langa. " la fiecare 20 minute din film, baga reclame la greu... cel puțin 15 minute..."
    Nu...
    la fiecare 20 minute de reclama protv baga si 15 minute de film

    ;)
  • ARUN ARUN
    Mi se pare o prostie ca si emisunie e ok dar sa ai o anumită vârstă sa particip romani au talent nu au limita iar voi deja ați dat-o aiurea daca eu am 41 de ani dece trebuie sa ai 30 de ani sa poti participa păcat asta e
  • Varanescu Varanescu
    Da, jalnic Antenuta in luna ianuarie si luna februarie. Locul 2 pe comercial, si locul 3 comercial in 4 zile din 7. Jalnic jalnic pentru Antenuta.
  • Mile Mile
    Jalnic
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Dansez cu stelele, vânez talente, caut vocea poporului și, în sfârșit, ne întoarcem și la alege ASIA, scopul declarat al emisiunilor de tip Idol fiind crearea unei vedete de televiziune.

    Formatul Idol nu este cel mai vechi din bransă, Megastar-ul pe care l-a găzduit PrimaTV este un format mai vechi, însă Idolul este mai vechi decât Vocea și Factorul X și fratele mai mare al acestora.

    Școala Vedetelor, formatul original al TVR, a contribuit și el la realizarea spectacolelor de căutare de noi talente, iar Idol păstrează ceva din asta, pentru că finaliștii se întrec pe parcursul mai multor etape, de fiecare dată fiind eliminați câte 1-2 concurenți, deci concurenții rămași vor avea mai multe apariții TV și vor pregăti mai multe cântece.

    Un format asemănător în ce privește selecția și modul de eliminare al concurenților este și Melody Grand Prix din Norvegia și Danemarca, dar acelea sunt concursuri de creație.

    Trebuia să vină și Superstar/Idol în România, cu ocazia asta vom schimba și juriul, telespectatorii vor fi implicați activ în alegerea câștigătorilor, ei vor fi juriul!

    Sper că ProTV va avea aplicații Android și iOS pentru Superstar, atât pentru promovarea emisiunii, cât și pentru votare!

    .
  • Gogulanu Gogulanu
    Este pentru prima data in istorie cand antena 1 sta mult mai bine pe marketing si comunicare decat ProTV-ul!

    Degeaba stai mai bine pe alea mentionate de tine, daca audienta e la pamant...
  • Allex Allex
    Aberații, este un nume adecvat și justificat. Nu puteau numi emisiunea “Idolul României”..
  • Marian Marian
    Cesnapidus este prima data in istorie de cand esti penibil esti gelos ca nu te-a pus pe tine sa dansezi , niciodata nu va ajunge antenuta ta la nivelul pro sau rar asa ca nu mai abera sau polua pagina cu comentari neprobate ,
  • CesnaSTUPIDUS CesnaSTUPIDUS
    Sa iei un format cu notorietatea lui IDOL si sa numesti emisiunea SuperStar inseamna sa fii ZERO pe marketing. Stai, care marketing, cel in care danseaza Dedu si toate vedetele sfidand penibilul?! Este pentru prima data in istorie cand antena 1 sta mult mai bine pe marketing si comunicare decat ProTV-ul!
  • mark mark
    încă o emisiune în care Brenciu să dea sfaturi utile celor care cântă coveruri la nunți și zilele orașelor
  • Anghel Marius Anghel Marius
    Daca vine si pe aici un Ghita Muresan ca la Romanii au Talent ,sunt primul la care ma uit!!
  • Sabina Sabina
    Sper ca Pro TV sa cumpere si formatul Big Brother .E un format bun .
  • Obelixs Obelixs
    mareane, tu vorbesti de amasing care injurai asia ha

    Postacule, tu vorbesti de bucatari care injurati cei trei chefi cand erau la pro ha
  • Obelixs Obelixs
    Mare mamaliga aceeași talentosi

    Mare mamaliga a fost la antenuta ta sambata si duminica. Ce ne zici de pensionarii de sambata postac ?

Trimite un comentariu

sus