Skip to main content

UPDATE. Totul despre formatul SuperStar România, noul show al Pro TV

 
UPDATE. Totul despre formatul SuperStar România, noul show al Pro TV

UPDATE. Într-o versiune anterioară, articolul de faţă conţinea mai multe informaţii preluate de pe site-ul protv.ro (site-ul oficial al emisiunii). Ulterior, oficialii postului au explicat, pentru Paginademedia.ro, că „dintr-o eroare” informaţiile de pe site-ul lor nu corespund cu felul în care va arăta formatul SuperStar la noi în ţară. Articolul iniţial, din care şi Paginademedia.ro a preluat, a fost scos de pe protv.ro.

Publicitate

Pro TV oferă detalii despre formatul emisiunii SuperStar România, care se va vedea în grila televiziunii din toamnă.

Formatul este următorul (via protv.ro):

- În primă fază, cea a preselecţiilor, juraţii competiţiei (încă nu sunt anunţaţi) testează concurenţii şi cei care reuşesc să îi impresioneze merg mai departe.

Iniţial, articolul de pe site-ul Pro TV menţiona că:

„A doua fază a competiţiei aduce galele live în care poate vota publicul. Concurenţii vor interpreta câte o melodie în faţa juraţilor, iar la finalul fiecărei gale săptămânale va fi eliminat un concurent de către public. Procesul se repetă până când rămân doar doi concurenţi în competiţie.”

„Cei doi finalişti se vor duela în marea finală, acolo unde „vor fi supuşi mai multor provocări muzicale”, spun cei de la Pro TV. Tot publicul va decide cine va câştiga competiţia.”

Ulterior, oficialii Pro TV au explicat, pentru Paginademedia.ro că:

„Vor mai urma doua etape ale competiţei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea. Nu se ştie sigur nici dacă vor fi doi concurenţi în finală”, au punctat aceştia.

Context. Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională pentru această emisiune.

SuperStar va fi, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Showul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şi în Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în "grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune. În iunie 2011, Antena 1 anunţa că a achiziţionat licenţa show-ului Idols. Detalii, AICI

CITEŞTE ŞI: Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  Formatul Idol a evoluat și el de-a lungul timpului, ceea ce va fi la ProTV va fi un format îmbunătățit și adaptat pieței locale. Probabil că vor fi mai mulți oameni în audiții, și mai multe semifinale, și în sfârșit, și finala va avea mai mulți finaliști.
  De asemenea trebuie să ne așteptăm la o aplicație cu ajutorul căreia se va comunica cu publicul în timp real!

  Ceea ce a prezentat PaginaDeMedia este formatul Idol clasic!
 • constantin cozma constantin cozma
  Olimpia Melinte a zis ieri in emisiunea lui maruta ca incep filmarile pentru VLAD.
 • Allex Allex
  Company, s-ar putea să îl avem și pe Felix Drăghici în calitate de colaborator.
 • company company
  Stie cineva cine va comenta euro la Protv? Intreb asta pentru ca Pro a ramas doar cu Mironica, iar meciuri sunt foarte multe.
 • Andreas Andreas
  Sabina, habar n-am… dar cel mai probabil.
 • Camelia Camelia
  Ce amuzant, comentariul meu a fost moderat doar pentru că am scris Pagina de media, folosind doar inițialele celor 3 cuvinte.
 • Bulgarul Bulgarul
  Postaci disperați pupa

  Ca tine postacule. Imediat pupi Antenuta ca o duce bine acuma. In ianuarie-februarie-martie unde ai fost postac ? Cu Antenuta locul 3 comercia 4-5 zile din 7 ?
 • Camelia Camelia
  @Andrei
  Vă referiți la interviul Denisei Rifai cu procurorul? Aș vrea să scrie ***
 • Sabina Sabina
  Andreas , prezentator la Masked Singer va fi tot Jorge?
 • Andreas Andreas
  Marian o sa fie 16 , am gresit cand am scris.
 • Marian Marian
  Andreas , cum 12 masti , atatea au fost si in primul sezon acum au anuntat ca vor fi mai multe , asa ca nu tine ce spui tu ,
 • B.A.M B.A.M
  Bine punctat, Andrei! Să minți telespectatorii în asemenea hal?! Am stat toată ediția și am făcut-o degeaba! Nu l-au dat...
  P.S.
  Pentru cei care nu înțeleg la ce mă refer:
  https://www.youtube.com/watch?v=m1K1q4oNRmM
 • Sabina Sabina
  Andreas mulțumesc pentru informații.
 • Mile Mile
  Postaci disperați pupa
 • Andreas Andreas
  Oana Zavoranu- prințesa diamant, Marcel Pavel - lupul, măști de la masked singer 2... zvonuri de la cineva din pro. Claudia Pavel sau Radu Ștefan Bănică ar fi și ei în negocieri. În juriu ar rămâne Maticiuc, Brenciu, Inna, iar în locul lui Morodan ar urma să vină o altă prezență feminină... nu știu cine. Vor fi 12 măști sezonul ăsta. Despre Superstar nu știu nimic.. nu suflă nimeni nimic.. doar că 99% prezintă Răduleasca.

Trimite un comentariu

sus