Skip to main content

Galerie foto. Serialul Lia începe la Antena 1. Când are premiera?

 
Ana Bodea, Ioana Blaj şi Ştefan Floroaica
Ana Bodea, Ioana Blaj şi Ştefan Floroaica

Galerie foto. Serialul Lia - soţia soţului meu va începe în curând la Antena 1. Producţia este realizată după formula turcească Asla Vazgeçmem (Niciodată nu renunţ), care a fost difuzată la noi pe Happy Channel. Adaptarea este semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Publicitate

Premiera serialului Lia va fi pe 12 ianuarie. Producţia va fi difuzată de la 20.30, în fiecare joi, în locul serialului Adela, care se va termina pe 22 decembrie.

În rolurile principale sunt Ana Bodea (care va debuta ca actriţă cu acest rol), Ştefan Floroaica (semifinalist Exatlon) şi actriţa Ioana Blaj (Sacrificiul, Fructul oprit, Adela).

Ştefan Floroaica:

"Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente…  Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini cu impunătorul Petru Vornicu, personajul de la care am împrumutat şi căruia i-am împrumutat multe în ultima vreme."

Ana Bodea:

"Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade."

Ioana Blaj:

"Pentru mine, acest proiect înseamnă enorm. Asta pentru că o joc pe Alice…o sumă de contradicţii. Nu ştiu dacă am fost vreodată atât de fascinată de vreun personaj. Sper să îi fascineze şi pe telespectatorii noştri şi să îi atragă toată povestea din Lia."

Galerie foto:

Citeşte şi:Antena 1 pregăteşte un alt serial românesc, după o formulă turcească. Personaj principal, un semifinalist Exatlon

Citeşte şi:Bebe Cotimanis intră în distribuţia noului serial de pe Antena 1

Citeşte şi:Fiica lui Gheorghe Hagi joacă în Lia. Cine mai face parte din distribuţie?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Dragoș, Românii au talent va începe în luna ianuarie, rulează deja promo-uri pe post. Astăzi de la ora 21 .00, pe Voyo ,vor fi anunțați cei 12 faimoși care vor participa la Survivor.
  • Dragos Dragos
    Vad tot felul de contre pe aici, dar niciunul nu se intreaba: Incepe Clanul chiar la inceput de an? Dar Survivor? Singurul show care se stie clar cand incepe este America Expres (15 ianuarie) si, cel mai probabil, Lia , imediat sau la o saptamana dupa finalul Adela. Deocamdata pe ProTV n-am vazut decat ca totul o sa inceapa "in curand". Da, cel mai probabil Survivor va fi pus in aceleasi zile cu America Expres. Clanul nu cred ca va incepe prea repede, ci mai degraba dupa jumatatea lui februarie, odata cu Romanii au talent.
  • B.A.M B.A.M
    Bitza, serialele au o zi tradițională de difuzare!!!! La PRO TV e luni, Antena 1 e joi. Iar dacă faci schimbarea, o faci TREPTAT, NU BRUSC!!! Vezi mai jos exemplul Antenei, care de la ziua de miercuri (Fructul oprit) s-a trecut la cea de joi (Adela) prin intermediul Sacrificiului (difuzat miercuri și joi). Asta ca să nu bulverseze obiceiurile de consum ale telespecatorulor, care sunt fani acest tip de program...
    Nici PRO TV NU AR TREBUI SĂ MUTE Clanul, nici Antena 1!!!
    Dar ținând cont că PRO TV vrea să difuzeze Exatlonul Kanal D-ului luni, ar fi OK să mute Clamul într-o zi de miercuri/sâmbătă.
    P.S.
    Nu e vina Antenei că PRO TV nu știe să facă o grilă. Antena 1 a avut grijă să nu pună America Express joia, peste serial.
    De ce PRO TV e incompetent în a NU pune Survivor luni (peste Clanul), ei știu...
  • Bitza Bitza
    Ce tot aberezi pe aici bolovane ? Poate tu trebuie sa verifici memoria cap de ou !
    Si Clanul sambata. Pai de ce nu muta Adelinara in alta zi postacule. Daca nu vrei 2 seriale joi. Sa mute Adelinara Zero vineri. Auzi, sa mute Clanul. De ce ?
  • B.A.M B.A.M
    Bitza, chiar NU ai memoria bună! Discuția a venit de la faptul că am zis că ar fi bine ca "Clanul" să fie pus miercuri/sâmbăta (opinie ce mi-o mențin), iar tu ai zis că sâmbăta nu se dau emisiuni pe PRO TV.
    Eu ți-am dat contra-exemplul "SuperStar" (care a fost pus și sâmbăta), iar tu ai zis o dublă minciună cum că:
    1)A luat bătaie de la filmele Antenei. Ceea ce e fals căci a fost difuzat sezon nou de iUmor.
    2) Că a fost mutat.
    FALS! A fost difuzat sâmbătă, până la finalul audițiilor.
    Verifică-ți memoria!
  • Bitza Bitza
    Postacule bolovan, eu vorbesc de filme versus emisiuni. Nu emisiuni versus emisiuni bolovane.
  • B.A.M B.A.M
    Bitza, chiar NU ai memoria bună. Antena 1 a avut iumor (până la 22:00-22:30), urmat de Asia Express (reluare), când PRO TV difuza SuperStar sâmbăta.
    Nu filme...
    Asta ca să vezi că se pot pune emisiuni și sâmbăta. Dar nu prinzi apropo-urile...
  • Bitza Bitza
    B.A.M postacule, si care e problema ? A fost pus sambata si lua bataie de la filmele Antenuteti. Pe urma a fost mutat in alta zi. Simplu.
  • Andreas Andreas
    Expertul știi cumva daca Mihaela Rădulescu mai are contract cu PRO Tv?
  • Anonim Anonim
    Poate există posibilitatea ca în 2023 să bage toamna SuperStar sau Masked Singer făcând rotație anuală cu alte emisiuni.
  • B.A.M B.A.M
    @Bitza, uiți că SuperStar a fost pus și sâmbăta? Ca fapt divers...
  • ddd ddd
    după câte îmi dau seama și din modul cum este produsă Cum este montată emisiunea batem palma chiar și introul pare o emisiune gândită inițial pentru tronsonul 22:30 23 ca un fel de *** de noapte nu pentru tronsonul lui Cabral

    cel puțin asta îmi dau seama din primele minute și cred că asta va fi senzația în primele ediții. inclusiv interviul Adelei de zilele trecute pare foarte ciudat făcând o aluzie și o referire la faptul că nu știe ce va face de la anul și nu știe ce își dorește o emisiune de lungă durată sau o telenovelă
  • Expertul Expertul
    @allex, De ce spui ca 2023 va fi fara talent show muzical in grila ProTV? Vocea Romaniei a avut audiente foarte bune, in conditiile in care emisiunea e difuzata cu 7 zile inainte pe Voyo. Chiar daca audientele au fost mici la primul live, nu cred ca ProTV va renunta la un program care a avut audiente duble fata de concurenta cu auditiile. Solutia pentru urmatorul sezon este sa filmezi 12 episoade de auditii , iar asta e posibil, avand in vedere ca in acest sezon antrenorii au putut sa aiba un numar nelimitat de concurenti. @B.A.m ProTV trebuie sa gandeasca strategic unde programeaza serialul Clanul, avand in vedere ca America expres e cel mai puternic show al antenei1 .. Serialul Clanul nu poate fi difuzat sambata, avand in vedere ca este un program scump , iar publicul activ nu sta in aceasta zi in fata televizorului. Miercuri sau joi sunt singurele variante disponibile cand poate fi programat Clanul, dar are sanse aproape de zero sa bata America expres daca va fi programat miercurea. Programarea serialului Clanul in 2023 mai depinde si de performantele Survivor in lupta cu America expres. Daca audientele Survivor vor fi slabe, cel mai probabil Clanul va ramane lunea si se vor cauta alte variante pentru Survivor.
  • claudiuu claudiuu
    Romanii au talent,Clanul si Survivor Romnia vor incepe in ianuarie la ProTV in 9 ianuariie 2023 se va lansa Kanal D2
  • Bitza Bitza
    B.A.M postacule, ce tot aberezi pe acolo ? Esti postac antenist ? Lasa Clanul joi, ca e foarte bine. Clanul luni, la bataie cu Bucatarii Zero era la diferenta de 1-1,5 puncte rating pe comercial. Si, mai mereu, dublu comercial fata de Adelinara Zero. Daca lasa Clanul joi, o sa spulbere in audiente serialul antenist Lia Zero.

    Si auzi ce zice postacul... Sa pui Clanul sambata. Esti *** ? Week-end-ul e in scadere mereu. Zilele cu cele mai mici audiente. Cum sa pui serial sambata. Vezi exemplu cu Cunoscutii Zero si Umor Sec. Mereu sub filme rerereredifuzate de Pro TV. De ce sa bagi serial, cand stai foarte bine cu filme antice.

Trimite un comentariu

sus