Skip to main content

Bebe Cotimanis intră în distribuţia noului serial de pe Antena 1

 
Bebe Cotimanis intră în distribuţia noului serial de pe Antena 1

Actorul Bebe Cotimanis, la prima colaborare cu Antena 1, pentru noul serial, Lia,  pe care îl pregăteşte Ruxandra Ion. Acesta este primul proiect TV după apariţia în serialul Vlad, de pe Pro TV. 

Publicitate

Bebe Cotimanis va face „echipă” cu actriţa Carmen Ionescu. Deşi au jucat împreună în numeroase proiecte tv, în noua producţie Antena 1 şi Dream Film Production cei doi vor forma pentru prima oară un cuplu, dând viaţă personajelor Maria şi Marcel, doi oameni simpli, angajaţi pe domeniul Vornicu.

Maria, sora tatălui Liei, este menajeră în casa Vornicu, o femeie plină de viaţă, sufletistă, empatică şi jovială, care trebuie însă adesea să fie supusă în faţa soţului ei, Marcel.

Carmen Ionescu:

„Ce bucurie mai mare poate să fie decât faptul că ai privilegiul să lucrezi în continuare, să faci ceea ce îţi place şi mai ales, după un proiect ca Adela, să ai şansa să faci ceva diametral opus. Este o încântare pentru mine să o interpretez pe Maria, un personaj deosebit, în care predomină comicul, dar care este încărcat şi cu stări sufleteşti total diferite. Mi-e foarte la îndemână acest personaj, pentru că am senzaţia că mă joc tot timpul.

Trebuie să recunosc că am avut mari emoţii la trecerea de la Martha Andronic la Maria Pescaru, două personaje diametral opuse, şi nu pot decât să îi mulţumesc Ruxandrei Ion, care a avut încredere în mine să îmi ofere asemenea partituri deosebite, cu care rar sau poate chiar deloc reuşeşti să te întâlneşti într-o carieră întreagă!”      

Marcel, personajul interpretat de Bebe Cotimanis în serialul Lia, este un lipovean sfătos şi viclean, fost bucătar, care a ajuns administratorul domeniului Vornicu.

Om bun la toate şi tradiţionalist, supus în faţa stăpânilor casei, în spatele uşilor închise, Marcel este mai mereu în contradicţie cu soţia sa.

„Personajul pe care îl interpretez în noua producţie marca Ruxandra Ion este un mitocan simpatic, un om cu carte puţină, dar cu orgolii multe, familist aproape convins. Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala, sper eu, fermecător. Dar mai multe nu vă spun, ci vă las să descoperiţi în curând, pe micile ecrane!”, a mărturisit Bebe Cotimanis.

Serialul Lia este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Acesta este prima colaborare pe care Antena 1 o are cu actorul. Din 2020, Bebe Cotimanis s-a despărţit de Pro TV, post a cărui „voce” a fost timp de mai mulţi ani. În prezent el este „vocea” de pe promo-urile Prima TV, dar a început să dea las şi reclamelor comerciale. 

Citeşte şi:

Interviu de COLECŢIE. Povestea lui Bebe Cotimanis, de la vocea lui Iisus, la emblema Pro TV şi acum la Prima TV. Toate răspunsurile

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iusus Iusus
    Prostilor, in limba romana cuvintele se scriu cu litera mica
    . Ce e aia Fructul Oprit? *** care imita prostii din limba engleza.
  • Sosol Sosol
    nu mai polua despre nimic

    Ca tine postacule. Cica astepti acest serial dar nici nu te uiti. Lasa minciuna postacule. Nu mai polua pe aici.
  • Sosolo Sosolo
    Excelent valori promovate , nu manelisti ca la postaci , va e rușine oare , chiar ca trebuia adus actori mari

    Ce visezi ? Cand era la Vlad nu ziceai asta postacule. Acum ca e la Antenuta, imediat cu lauda. Ha ha ha !
    Si tot sub Clanul in audiente. Ca si Adelinara.
  • CH+ CH+
    @Comentatorul. Ruxandra Ion a venit la Antena Group la sfârșitul anului 2015 și până la Fructul oprit a produs Când mama nu-i acasă și O grămadă de caramele pentru Happy Channel deoarece muzicile pentru generic au fost compuse pentru cele 2 seriale, iar coloanele sonore au fost total diferite de cele folosite în prezent.

    În rest ai dreptate. De când produce seriale pentru Antena 1 la Generice folosește muzici compuse de mult de artiști iar coloanele sonore sunt același de la Fructul oprit și până acum. Adică folosește muzici stock compuse de Erazoff. Până și filmarea cu răsărea soarelui deasupra blocurilor este mai veche, mai exact de 5 ani. Același lucru fiind și pentru Povești de familie (care este produsă de Dream Film Production, care a produs și serialele Sacrificiul și Adela).

    @B.A.M. Clever Group încă are asigurat contractul cu Bebe Cotimanis. Am văzut în ultimele zile promo-uri cu vocea actorului pe canalele Prima TV și Prima Sport. Acum 3 ani a fost un lucru similar: Claudiu Istodor, vocea Național TV a jucat în serialul Sacrificiul de la Antena 1.
  • Mile Mile
    Soby nu mai polua despre nimic
  • Anya Anya
    Lacrimi de iubire a fost difuzat pe Acasă TV intre anii 2005-2006
    Daria, iubirea mea a fost difuzat pe Acasă TV intre anii 2006-2007
  • Soby Soby
    @B.A.M, să înțeleg că Mile mereu critică că Antena 1 are publicul pensionar, în timp ce PRO TV are publicul tânăr.

    De 9 ani apare acest Mile pe Pagina de media, și tot nu se oprește el de comentat...
  • Mile Mile
    Aștept noul serial
  • B.A.M B.A.M
    Am înțeles că Prima TV îi permitea lui Bebe Cotimanis să fie "voce" în reclame (Era un fel de promovare mascată...). Dar de la reclame la serialele concurenței e cale lungă. Mai e valabilă colaborarea dintre Bebe și Prima TV? (Sau e la modul că va expira și și-a asigurat un loc după expirarea contractului?)
    P.S.
    @Soby, Sosol NU are cum să fie mile căci Sosol A CRITICAT Antena 1!!!
  • Mile Mile
    Excelent valori promovate , nu manelisti ca la postaci , va e rușine oare , chiar ca trebuia adus actori mari
  • Comentatorul Comentatorul
    @Sosol
    Mergand pe rationamentul tau, PRO TV "a copiat" primul, Denis Hanganu jucand prima oara intr-un serial TV la Antena 1, in "Sacrificiul", la fel si Serban Pavlu in serialul TV de la Antena 1 din 2009, "Fetele Marinarului".

    Revenind la subiect, mi se pare interesanta aducerea lui Bebe Cotimanis in serialul tv. Degeaba avem actori buni in distributie, daca regizorii sunt jalnici! Eu inteleg ca Ruxandra Ion a venit cu echipa ei, dar chiar sa nu pastrezi nimic bun din vechea echipa pentru seriale TV a Antenei 1?
    De exemplu, Mihai Bauman, regizor pentru serialele "Vocea Inimii", "Fetele Marinarului" si "Narcisa Salbatica", de ce nu a fost preluat in echipa Ruxandrei Ion? De ce e scenaristul si regizor la "Adela"? Mai nou Ruxandra Ion e si regizoare pentru "Adela". Si, scuzati-ma, dar se cam vede asta!
    E diferenta mare de cum erau regizate serialele Ruxandrei Ion de Iura Luncasu si cum arata ele acum, neregizate practic. Scenariul la "Adela" e o gluma proasta, parca ar fi serial adolescentin, marca Disney.
    Putem compara vreodata vreun serial din trecut al Antenei, "Secretul Mariei", "Vocea Inimii", "Fetele Marinarului" ori "Narcisa Salbatica" cu "creatiile" Ruxandrei Ion de la venirea ei la Antena? In loc sa se vada o evolutie, se vede o mare involutie.
    Reteta succesului pentru serialele Antenei au fost mereu scenariile argentiniene, ideile lui Gabriel Corrado, Claudio Lacelli (vezi "Secretul Mariei", "Vocea Inimii" si "Narcisa Salbatica", de altfel si marile succese ale Antenei in materie de audiente pentru seriale TV). Regizor a fost Mihai Bauman, producator Giuliano Doman si coordonator de proiect Augusta Lazarov. Daca Antena vrea sa fie un contracandidat real pentru PRO, atunci trebuie sa faca un mix intre echipa Ruxandrei Ion si fosta echipa a Antenei.
    Coloana sonora de la serialele Ruxandrei Ion e aceeasi inca de la sosirea ei, de la "Fructul oprit" si pana in prezent la "Adela". In trecut, la Antena, de muzica din seriale se ocupa Marius Moga si consider ca ar trebui sa se apeleze din nou la el. Mereu coloana sonora din serialele la care el a lucrat a fost de exceptie, nu degeaba se spune ca "omul sfinteste locul".
  • CH+ CH+
    @An. Am urmărit al doilea film Pup-o mă 2! Mireasa ***ă, iar Bebe Cotimanis nu a jucat în al doilea film.
  • An An
    Bebe (Constantin) Cotimanis a fost zeci de ani vocea ProTv...un simbol al televiziunii...in ultimii ani avea rubrica de gatit La maruta, juriza Romanii au talent, juca in Vlad si ca actor si ca voice over...acum ca voice over la Prima nu a mai semnat exclusivitate, are vocea pe multe reclame... Trusturile mari stiu sa puna monopol pe vedetele lor, Prima nu a reusit sa il angreneze nici macar in serialul Pup-o ma, cu toate ca acesta a jucat in filmul Pup-o ma (cel putin in Pup-o ma 1, caci al doilea nu l-am urmarit pana in prezent)... Ar fii bine sa il inlocuiasca pe dl Ralea din rol, caci a jucat in ultimele seriale cam acelasi rol, decredibilizand povestile... Orice actor ar trebui sa schimbe de la un serial la altul rolul interpretat, caci devine plictisitor...
  • Soby Soby
    @Andrei, Sosol e Mile, cunoscut pentru comentariile pro-Antene și anti-PRO TV pe Pagina de media.
  • Andrei Andrei
    @Sosol, actorii nu sunt proprietatea unui post tv. Ei semneaza pe sezoane. Asa cum Carmen Tănase a jucat în telenovele Acasă, apoi în Fructul Oprit si acum in Clanul, sau baiatul ăla din Sacrificiul care acum e în Clanul, Denis Hanganu parcă...sau ceva asa. Așa că "Antena copiaza" e o aberație în cazul asta. Majoritatea actorilor sunt acolo doar pentru acel proiect, nu sunt vedete ale postului

Trimite un comentariu

sus