Skip to main content

Fosta echipă de la Serviciul Român de Comedie, serial la Kanal D. Toni Grecu, scenarist, Monica Anghel şi Jojo - actori

 
Monica Anghel joacă în noul serial Strada Speranţei de la Kanal D. Sursa foto: Kanal D
Monica Anghel joacă în noul serial Strada Speranţei de la Kanal D. Sursa foto: Kanal D

Kanal D lansează un serial românesc de comedie urbană. Cei mai mulţi dintre cei implicaţi sunt foşti membri ai Serviciului Român de Comedie. "Strada Speranţei“ este o producţie cu nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up.

Publicitate

Din distribuţie fac parte Monica Anghel, Sorin Pârcălab, Ovidiu Niculescu, Gicu Gojira, Diana Dumitrescu sau Cătălina Grama alias Jojo. Iar printre scenarişti se află şi Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis.

Toni Grecu, unul dintre cei cinci scenarişti ai serialului:

"E un proiect foarte interesant şi important pentru noi. În distribuţie sunt cei mai buni actori pe rolurile respective.

Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting.

Nici nu aş fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producţie. Am încredere în ei, toţi sunt profesionişti cu mare experienţă în comedia TV".

Alte nume care s-au alăturat acestui proiect sunt: Andreea Doinea, Claudiu Maier, Dragoş Muşat, Gicu Gojira, Irina Ştefan, Şerban Gomoi, Lia Sinchevici şi Aristiţa Oprea.

GALERIE FOTO. Cine sunt actorii care joacă în Strada Speranţei?

Ce se întâmplă pe Strada Speranţei?

Noul serial spune povestea de viaţă ale câtorva familii vecine, care locuiesc pe aceeaşi stradă, se arată într-un comunicat.

Strada Speranţei este, de fapt, România redusă la o stradă. Acţiunea se petrece în Bucureştiul anilor 2021/2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor.

Pe aceeaşi stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat şi zgomotos oameni de tot felul: bogaţi, săraci, parveniţi, proşti, deştepţi, amărâţi sau fericiţi.

Aceste diferenţe sunt o sursă permanentă de conflicte, tensiuni, invidii nemăsurate şi multă comedie. Deşi sunt atât de diferiţi, totuşi aceşti oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuinţe şi emoţii care-i animă.

Când nimeni nu se aşteaptă, apare şi marea provocare. Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze şi să ridice în loc un mare complex de birouri.

În faţa pericolului, comunitatea se uneşte, iar de aici rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furaţi, supărări şi, la final, o mare bătaie. Şi asta nu e totul. E abia începutul.

Serialul "Strada Speranţei" este o producţie HB Media Entertainment. Regia este semnată de Conrad Mericoffer şi Anca Maria Colţeanu.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Miuri Miuri
  Ești lider și la pensionari ha

  Ca Antenuta Zero. Dar te faci ca nu vezi, nu postac ?
 • Mile Mile
  Ești lider și la pensionari ha
 • Migorski Migorski
  Nu ai înțeles nivel intelectual ha ha ha

  Cum nici tu nu ai inteles nivelul intelectual postacule. Pro lider 7 zile din 7 la comercial abcd. Antenuta lidera la pensionari. Ha ha ha !
 • Mile Mile
  Nu ai înțeles nivel intelectual ha ha ha
 • Postagu Postagu
  Nu avem încă nivel asa scăzut postac ha

  Ba are Antenuta Zero destul nivel scazut. 7 zile din 7 locul 2 comercial. Si sub turcisme uneori. Deci e nivel foarte scazut postac.
 • Ancad Ancad
  400 de actori si ei au ales aceleasi nume terfelite… reteta sigura pt esec. Da, e bine ca se fac seriale, ce sa mai zici…
 • Mile Mile
  Nu avem încă nivel asa scăzut postac ha
 • Elena Vlăduca Elena Vlăduca
  Succes Kanal D după toate probabilitățile are toate ingredientele sa fie unul dintre cele mai bune seriale.!
 • Migu Migu
  E nevoie de seriale în România, suntem în urma în comparație cu alte state vecine , ei făcând zilnic , bravo

  Exact. Cu Adelinara Zero ce sa faci. Doar Fierbinti ce spulbera tot. Mereu peste Bucatarii Zero.
 • Andrei Andrei
  Mă bucur pentru ei! Succes!
 • Duriant Duriant
  Sper ca nu va fi de aceeași factura cu "Moldovenii". Cel puțin numele enumerate ca distribuție si scenariști pentru "Strada Speranței" obliga la ceva de calitate. Succes!
 • Mile Mile
  E nevoie de seriale în România, suntem în urma în comparație cu alte state vecine , ei făcând zilnic , bravo
 • sunt anonim sunt anonim
  ce am spus eu s-a adeverit
 • Ha Ha
  Ați tot spus pe aici că se zvonește că Kanal D va face serial. Deci e adevărat

Trimite un comentariu

sus