Skip to main content

Antena 1 anunţă premiera serialului Bravo, tată!, cu Vârciu, Fodor, Natanticu şi Pavel în rolurile principale

 
Ştefan Pavel, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu şi Cosmin Natanticu (de la stânga la dreapta) interpretează personajele principale din noul serial de la Antena 1, Bravo, tată! / foto: Antena 1
Ştefan Pavel, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu şi Cosmin Natanticu (de la stânga la dreapta) interpretează personajele principale din noul serial de la Antena 1, Bravo, tată! / foto: Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 anunţă premiera noului serial de comedie Bravo, tată! Producţia îi are ca protagonişti pe Liviu Vârciu (Secretele Mariei, Zăpadă, Ceai şi Dragoste), Răzvan Fodor (Iubire şi onoare), Cosmin Natanticu (Odată pentru totdeauna şi jurat iUmor) şi Ştefan Pavel (Mangaliţa).

Publicitate

Serialul Bravo, tată! va avea premiera duminică, 22 octombrie, de la ora 20.00. Producţia este programată în fiecare săptămână la Antena 1.

Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

În fiecare episod, aceşti tătici, care sunt un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreţinut şi un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine şi parfumuri din portbagaj, intră în diverse încurcături.

GALERIE FOTO: „Am avut o chimie foarte bună cu Liviu Vârciu, încă de la casting”.

Un alt nume care va face parte din această distribuţie este Diana Cavallioti, care o interpretează pe Dana, soţia unuia dintre personajele principale din serialul Bravo, tată!, Mario (interpretat de Liviu Vârciu).

„Nu am mai lucrat până acum cu Liviu Vârciu, dar am avut o chimie foarte bună cu el, încă de la casting. Eu am dat un casting separat, apoi am avut o probă de casting şi cu el. Repetiţiile au început în august şi filmările spre septembrie.

Filmăm în general între trei şi cinci zile pe săptămână, câte 10 ore”, a spus Diana, pentru Paginademedia.ro.

Diana Cavallioti, cunoscută din filme precum „Ana, mon amour” (2017) – disponibil şi pe Netflix, „5 minute” (2019), dar şi recentele producţii „Boss” şi „Dosarul 631” (2022).

Citeşte şi: Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie, Bravo, tată! Cine sunt protagoniştii?

Citeşte şi: Diana Cavallioti, într-un nou serial TV. Despre ce producţie este vorba?

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus