Skip to main content

Diana Cavallioti, într-un nou serial TV. Despre ce producţie este vorba?

 
Diana Cavallioti este actriţă la Teatrul Mic din Bucureşti / foto: Adi Bulboacă
Diana Cavallioti este actriţă la Teatrul Mic din Bucureşti / foto: Adi Bulboacă

Noul serial de comedie românesc pregătit de Antena 1, Bravo, tată!, anunţă încă un nume important în distribuţie. Este vorba de data aceasta despre Diana Cavallioti, cunoscută din filme precum „Ana, mon amour” (2017) – disponibil şi pe Netflix, „5 minute” (2019), dar şi recentele producţii „Boss” şi „Dosarul 631” (2022).

Publicitate

Diana Cavallioti o interpretează pe Dana, soţia unuia dintre personajele principale din serialul Bravo, tată!, Mario (interpretat de Liviu Vârciu).

„Nu am mai lucrat până acum cu Liviu Vârciu, dar am avut o chimie foarte bună cu el, încă de la casting. Eu am dat un casting separat, apoi am avut o probă de casting şi cu el. Repetiţiile au început în august şi filmările spre septembrie. Filmăm în general între trei şi cinci zile pe săptămână, câte 10 ore”, a spus Diana, pentru Paginademedia.ro.

Diana Cavallioti: „Nu am mai jucat genul ăsta de personaj în film”

Diana Cavallioti: „Este personajul de care m-am îndrăgostit iremediabil, e genul infinit ofertant. Nu am mai jucat genul ăsta de personaj în film şi mă bucur că pot să îmi dau cu stângul în dreptul, încercând tot felul de lucruri: e un teren de joacă nesperat şi sper că îi dau Danei exact ceea ce îmi dă şi ea mie în fiecare zi de filmare: bună dispoziţie!”, a declarat ea, pentru Antena 1.

Diana Cavallioti nu este la primul serial TV, dar nu a jucat în multe producţii pentru televiziune, ci a fost cooptată mai des în proiecte pentru cinematografie.

A mai făcut parte până acum doar din distribuţia a patru seriale TV  Cu un pas înainte (2007, Pro TV), Umbre (2014, HBO), O săptămână nebună (2014, Pro TV) şi Primăverii (2018, TVR).

A obţinut de două ori premiul GOPO la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru rolurile din filmele „Ana, mon amour” (în 2018) şi „5 minute” (în 2021).

De asemenea, a fost şi prezentatoare TV, pentru emisiunea Gala umorului de la TVR 1 (perioada 2016-2018).

Diana joacă şi în multe spectacole de teatru. Stagiunea aceasta poate fi văzută la Teatrul Mic  în „Ţinutul din miezul verii”, în „Legături primejdioase”, în „Copilul meu”, în „Variaţiuni pe tema raţei” şi în „Când ploaia se va opri” (care a fost selectat să participe anul acesta şi la FNT) şi la Teatrul Naţional din Bucureşti – în „Nebuni din dragoste” şi în „Gaiţele”.

Povestea noului serial Bravo, tată!

Serialul Bravo, tată! urmăreşte povestea a patru bărbaţi care provin din medii diferite (interpretaţi de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel.

Cei patru taţi devin prieteni prin prisma grădiniţei pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreţinut şi un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine şi parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări şi situaţii.

GALERIE FOTO. Diana Cavallioti: „Sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simţim împreună”

Diana Cavallioti:Lucrurile frumoase vin atunci când eşti pregătit să le îmbrăţişezi, aşa că mi-am zis «De ce nu?», atunci când mi s-a propus să joc rolul Danei în producţia «Bravo, tată!», iar cu această formulă magică, pentru mine, începe distracţia.

Şi a început de ceva timp, e absolut extraordinar, lucrez cu oameni cu care nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra, sunt surpinsă şi într-o continuă admiraţie, încă de când am început.

Cred că, dintre tătici, mi-am mai intersectat drumurile, oarecum, doar cu Natanticu. N-aş vrea să mă laud cu distracţia de la filmări, pentru că sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simţim împreună”.

Diana Cavallioti s-a nascut la 19.05.1986, a studiat la liceul „Dinu Lipatti” din Bucureşti si apoi, în 2008, a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, la clasa prof. Florin Zamfirescu.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus