Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie, Bravo, tată! Cine sunt protagoniştii?

 
Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie, intitulat Bravo, tată!
Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie, intitulat Bravo, tată!

Antena 1 anunţă un nou serial de comedie care va fi difuzat în această toamnă. Producţia se numeşte Bravo, tată! şi îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor (Selfie 69), Liviu Vârciu (Zăpadă, Ceai şi Dragoste), Cosmin Natanticu (Odată pentru totdeauna şi jurat iUmor) şi Ştefan Pavel (Mangaliţa).

Publicitate

Producţia urmăreşte povestea a patru bărbaţi care provin din medii diferite. Cei patru devin prieteni prin prisma grădiniţei pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreţinut şi un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine şi parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări şi situaţii.

Ce spun protagoniştii?

Liviu Vârciu:

„În viaţa reală am trecut prin multe situaţii pe care voi le veţi vedea în serial. Cred că pot să fiu o sursă de inspiraţie pentru scenarişti! Îmi place foarte mult proiectul, e scris foarte bine, iar castul e perfect.

Să joc cu Fodor şi cu Natanticu, care sunt prietenii mei de atâţia ani, pare ceva super natural şi cred că toată chimia dintre noi o vor simţi şi telespectatorii.”

Răzvan Fodor:

„Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gaşca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie.

Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut şi pe Ştefan Pavel, un băiat nemaipomenit şi un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinaţie de tot ce vedem azi în online şi la tv şi nu ne place.”

GALERIE FOTO. Cosmin Natanticu: „Personajul meu e un tătic casnic, care face de toate în casă"

Ştefan Pavel:

„Serialul ăsta este, pentru mine, o poveste de prietenie, pe care o privesc din două perspective: prima, cea a lui Emil, personajul pe care îl joc şi care, mulţumită lui Gioni, Mario şi Flavius, trece peste o perioadă grea din viaţa lui; a doua, a mea, pentru că perspectiva ca acest serial să-mi aducă trei noi prieteni, pe Răzvan, Liviu şi Cosmin, m-ar bucura foarte mult.

Sigur că le cunoşteam şi le urmăream carierele de foarte mult timp, dar nu ne întâlnisem (doar cu Cosmin am avut norocul să lucrez puţin înainte).

Cosmin Natanticu:

„Personajul meu e un tătic casnic, care face de toate în casă, calca, spală, duce copiii la şcoală şi este şi destul de <încălecat> şi de fosta, şi de actuala. Mă ştiam cu ceilalţi protagonişti, cred că sunt singurul care îi ştia dinainte pe toţi ceilalţi; sunt catalizatorul între tătici.

Totodată, trebuie să spun că este şi greu, avem şi momente dificile, a trebuit să filmăm şi pe caniculă, şi noaptea pe friguleţ, şi în tot felul de contexte dubioase, pe care abia aştept să le descoperiţi. Dar încercăm să facem haz de necaz, să ne păstrăm energia bună, ca lucrurile să iasă cât mai bine”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus