Skip to main content

Simona Halep joacă astăzi la Australian Open. La ce oră intră pe teren şi pe cine va înfrunta

 
Simona Halep joacă astăzi la Australian Open. La ce oră intră pe teren şi pe cine va înfrunta

Simona Halep, care a devenit cel mai bun cap de serie pe sfertul ei de tablou (nr. 14), va juca astăzi a doua rundă a turneului Australian Open. 

Publicitate

Sportiva româncă o va înfrunta pe brazilianca Beatriz Haddad Maia. Meciul va avea loc la orele amiezii, dar nu mai devreme de 12.30, pe Eurosport.

Partida este programată a doua pe Rod Laver Arena în sesiunea de seară, după încheierea duelului Medvedev - Kyrgios. Dacă trece de Haddad Maia, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Răducanu şi Kovinic.

Halep şi Haddad Maia s-au întâlnit până acum o singură dată pe teren, în 2017, în turul al doilea la Wimbledon. Atunci românca s-a impus cu 7-5, 6-3. 

Simona Halep, în vârstă de 31 ani şi numărul 15 WTA, a trecut marţi de poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-3, la a 12-a sa participare consecutivă la primul Grand Slam al anului. 

Mai mult decât atât, sportiva româncă a devenit astăzi cel mai bun cap de serie pe sfertul ei de tablou (nr. 14), fiind urmată de Emma Răducanu (nr. 17). Trei dintre adversarele sale nu mai sunt în joc: două dintre ele au fost eliminate în turul al doilea la Australian Open, iar una s-a retras. 

De menţionat faptul că Simona Halep a câştigat săptămâna trecută primul ei turneu Australian, un turneu WTA 250 la Melbourne (al 23-lea titlu din carieră).

Pe de altă parte, Irina Begu a fost eliminată astăzi din turul al doilea al Australian Open. Sportiva, locul 64 WTA, a fost învinsă de belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2.

În schimb, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a reuşit calificarea în etapa următoare. Ea a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Karolina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA.

Toate meciurile de la Australian Open sunt transmise de Eurosport.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus