Skip to main content

Smiley şi-a lansat, pe YouTube, primul film muzical, în care apare şi Gina Pistol

 
Smiley şi Gina Pistol. Sursa foto: Facebook/Smiley
Smiley şi Gina Pistol. Sursa foto: Facebook/Smiley

Smiley a vrut să aducă la un loc muzica, naraţiunea şi cinematografia, într-un mix care spune o poveste de iubire „fără sfârşit“, cum o numeşte artistul.

Publicitate

Smiley a lansat „Mai mult de-o viaţă”, filmul, ca un scurt-metraj, pe canalul său de YouTube, joi, 17 martie. Acesta este alcătuit din 5 episoade muzicale distincte, care au fost lansate anterior, fiecare în parte.

În scurt-metraj apare şi Gina Pistol, partenera lui de viaţă, cu care are un copil.

„Nu e un film inspirat din fapte reale, e un poem inspirat de emoţia pe care o trăiesc în care eroul e femeia pe care o iubesc“, a precizat Smiley într-un comentariu pe YouTube.

Cei doi au făcut un maraton de filmări de 10 zile, zi şi de noapte, în diverse locuri: pe stradă sau în câmp, pe drum pustiu sau în vârf de deal, în ploaie şi pe vânt.

Mai mult decât atât, Smiley şi Gina Pistol au fost îmbătrâniţi să aibă ridurile şi expresiile faciale ale unor personaje de 50 de ani. Totul pentru a reda cât mai bine această poveste.

„Odată cu filmul „Mai mult de-o viaţă” am experimentat călătoria în timp cu ajutorul muzicii, a poveştilor şi a filmului.

Am retrăit exuberanţa începutului de viaţă, dar şi apăsarea ridurilor din colţul ochilor, ca la 50 de ani. :)

A fost o călătorie frumoasă şi tumultuoasă, cu tristeţi şi fericire, cu lacrimi şi exuberanţă, cu agonie şi extaz, ca orice poveste de viaţă în mai multe acte.

Mai mult decât atât, filmul acesta a fost un experiment curajos pentru noi, pentru că ne-am propus ceva ambiţios căruia nu-i puteam bănui parcursul, cu multe zile de filmare, racorduri, locaţii, artificii epice.

Ca orice drum nebătătorit a adus cu sine greul, dar şi satisfacţia”, a povestit Smiley despre primul lui serial muzical, potrivit unui comunicat.

Scenariul filmului „Mai mult de-o viaţă” este scris de Iulian Moga, iar regia poartă semnătura lui Kobzzon. Muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este o co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

La mai puţin de 24 de ore de la lansare, filmul are peste 30.000 de vizualizări şi aproape 2.000 de aprecieri pe  canalului artistului de YouTube.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus