Skip to main content

Smiley, campanie alături de un ONG pentru elevii din mediul rural care nu au avut acces la şcoala online

 
Smiley, campanie alături de un ONG pentru elevii din mediul rural care nu au avut acces la şcoala online

Smiley şi echipa Hahaha Production se implică într-o campanie dedicată elevilor săraci din mediul rural, care nu au avut acces la şcoala online în timpul pandemiei.

Publicitate

„Campania celor 300.000” a fost iniţiată de ONG-ul Narada.

Narada va lansa pe 12 iulie şi o platformă dedicată educaţiei remediale, care poate fi accesată gratuit de elevi.

Pe lângă Smiley, din echipa Hahaha Production se mai implică: Sore, Feli, Emilian, Jo, Dorian, Jean Gavril, Juno, Seredinschi, Iova, Vlad Popescu, Vlad Cireşan, Vladimir Coman Popescu, Roland Kiss, Lucian Nagy,  Şerban Cazan, Florin Boka sau Toby Ibitoye.

Iniţiativa Narada poate fi sprijinită şi prin donaţii printr-un SMS la 8845 cu textul „ELEV”. În fiecare lună sunt alocaţi 2 euro pentru a sprijini elevii claselor 0-8 din mediul rural.

Obiectivul campaniei: până la toamnă, la începutul noului an şcolar, 100.000 de copii să poată fi sprijiniţi să recupereze materia pierdută în pandemie.

„Iubesc copiii şi felul în care ei îşi desenează viitorul cu mintea şi cu sufletul. Sunt mici, dar uneori sunt mai mari decât noi, pentru că ei cred mereu că pot schimba lumea şi că pot face orice.

Cu timpul, pe unii dintre ei îi răpune emoţional realitatea, sărăcia, răutatea, neputinţa şi se descurajează, se uită din ce în ce mai mult la limitele vieţii lor, la diferenţele dintre ei şi ceilalţi şi apar în mintea lor duşmanii „nu mai pot", „nu mai vreau", „eu nu sunt bun", „nu mă ajută nimeni" şi aşa pot ajunge adulţi nefericiţi, revoltaţi, frustraţi şi neimpliniţi sufleteşte, personal şi profesional.

Şcoala este esenţială pentru toţi copiii, spun asta de câte ori am ocazia şi cred cu tărie că educaţia este drumul cel mai scurt către lumea mare din care copiii pot alege ce îşi doresc să facă pentru viitor.

Vreau să contribui la şcoala din Romania, vreau să ajut atât cât pot copiii să ajungă să înţeleagă importanţa şi utilitatea şcolii, vreau să spun cât de tare pot că fiecare copil trebuie să meargă la şcoală.

Am ales împreună cu artiştii, producătorii şi cei 300 000 de angajati virtuali de pe Facebook ai HaHaHa Production să ne luam de mână cu Narada şi să aducem cât mai mulţi copii din zonele defavorizate în şcoli. Practic să luptam pe timp de vară pentru o toamnă cu mai mulţi copii la şcoală. Hai ca se poate! E simplu, sms cu textul „ELEV" la 8845 si viitorul ne zâmbeşte frumos!", spune Smiley.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus