Skip to main content

Speak şi Ştefania şi-au transformat vacanţa în reality show. Va fi pe Voyo

 
Speak şi Ştefania şi-au transformat vacanţa în reality show. Va fi pe Voyo
După un podcast comic cu actorul Alex Bogdan, Pro TV aduce încă un proiect destinat exclusiv pentru platforma contra cost Voyo. 
Publicitate
 
Un fel de reality show (pe modelul vlogului) din viaţa a doi influenceri, Speak şi Ştefania, vedete în online, fiecare cu peste 1,2 milioane de fani pe Instagram. 
 

Mai exact, Voyo va lansa, din 22 februarie, „Aventura, strigaţă ura!”, despre aventurile celor doi în vacanţa pe care şi-au petrecut-o în Dubai, Seychelles, Jakarta şi Bali. 

Emisiunea se va vedea pe Voyo zilnic, de marţi până vineri, de la ora 20.00. 

Speak:

„Aventura, strigaţi ura! este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine şi Ştefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanţă prelungită, o vacanţă în care am vrut să combinăm, cum am ştiut noi mai bine, aventura cu relaxarea.

Am documentat toate peripeţiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport şi testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare şi aşa a ieşit un jurnal de călătorie autentic şi plin de haz. Garantez că vă veţi distra cu noi şi nu doar atât, veţi vedea peisaje de vis şi detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat.”

Ştefania:

„A pornit dintr-o joacă, nu ne-am aşteptat să facem atât de multe episoade, nu ne-am aşteptat să trecem prin atât de multe peripeţii. Am râs foarte mult împreună cu Ştefan, atât la filmări, cât şi la montaj, sunt sigură că şi oamenii care se vor uita la episoade se vor distra copios şi vor afla lucruri noi. E un proiect pornit din pura dorinţă de a stoca amintirile şi suntem extrem de nerăbdători să vedeţi primul episod”

După aproape două săptămâni petrecute pe plajele din Seychelles, Speak şi Ştefania au petrecut multe ore epuizante pe drum. Ajunşi în Jakarta, au stat şase zile în carantină obligatorie, urmate de alte câteva zile de izolare în urma infectării cu COVID 19. 

Pro TV a lansat, săptămâna trecută, Voyo Original, un proiect sub umbrela căruia, compania intenţionează să producă conţinut exclusiv pentru platforma Voyo. Va fi un „bloc” de programe format din podcast-uri, reality-show-uri sau mini serii. 

De altfel, noul proprietar al Pro TV, grupul ceh PPF, şi-a anunţat intenţiile, prin directorul companiei, de a se concentra mai mult pe platforma Voyo, care este prezentă şi în Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Slovenia. 

Citeşte şi: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    @A,cu plăcere.
  • A. A.
    Sabina, multumesc mult pentru raspuns, apreciez. Nu il cunosc, n-am auzit de el, deci probabil ca nu ar fi just sa exprim o judecata despre om doar pe baza unei alegeri. Ma gandeam ca e cineva cunoscut.
  • mihai01 mihai01
    Toti *** ajung sa castige bani de pe urma fraierilor care-i urmaresc.Trimitetii la munca
  • Sabina Sabina
    Aventura, strigaţi ura! va fi difuzată şi pe Pro 2 sâmbătă şi duminică din 5 martie la ora 23.00
  • Sabina Sabina
    @A ,Andrei Bereanda este Head of digital el este responsabil .Pro TV vrea să îmbunătățească conținutul pe Voyo.
  • A. A.
    Allex sau Sabina, cine e la Voyo? Cine vine cu ideile astea? Speak si Stefania pe Voyo, dupa ce au fost la Antena... si mai sunt si niste plictisitori. Alex Bogdan are ce cauta pe Voyo pentru ca e un om foarte talentat, de pe insipizii astia cine i-a racolat?
  • Cristy Cristy
    ai dreptate Howard
  • Dragos Dragos
    Catalin, ce treaba ai tu cu cei care se aboneaza? Se aboneaza pe banii tai? Ai putea mentiona in comentarii ca e strict parerea ta, nu sa-i dai cu hua pe cei care se aboneaza. E problema lor. Inainte de a critica pe cineva, uita-te in oglinda si vezi daca tu esti de necriticat.
  • Catalin Catalin
    Asta numiti voi continut original? Doamne, sunteti penibili. Chiar nu inteleg cum cineva s-ar putea abona la voyo sau antena play, asa zisele "platforme" sunt groaznice.
  • Howard Howard
    Îmi place că diversifica grila și ai de unde alege. Poate sunt mulți care își fac abonamente pentru Survivor, dar gasesc și alte show-uri la care sa se uite și nu mai renunță la abonament. Plus că e un preț decent, mai ales ca la Antena e dublu și nici nu e în plus fata de tv.

Trimite un comentariu

sus